Reparatii masini spalat Bucuresti! Salutare si bine ati venit pe site-ul nostru. Aceasta pagina web este realizata pentru a ne promova serviciile si pentru a informa si a discuta despre masinile de spalat, despre defectiunile acestora, despre modul de reparare, vom aduce in discutie si sfaturile recomandate pentru a pastra masina de spalat functionala pentru o perioada mare de timp.

Daca cititi acest articol, cel mai probabil aveti o masina de spalat defecta si cautati un service in Bucuresti pentru a o repara.

reparatii masini de spalat in bucuresti

Service masini de spalat complet echipat!

Numele nostru este Master Service, dupa cum bine ati observat, si avem o experienta de 13 ani in acest domeniu al reparatiilor masinilor de spalat. Lucram in Bucuresti, in toate sectoarele capitalei, avand echipe raspandite in fiecare sector, echipaje dotate cu aparatura si sculele necesare efectuarii pe loc a unei reparatii. Pe langa Bucuresti, oferim repartii si in Ilfov si localitatile din jur.

Ne vom deplasa rapid la domiciliul dumneavoastra, in mod gratuit, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Pe langa deplasare, oferim gratuit si diagnosticarea masinii de spalat si transportul acesteia la service pentru a fi reparata.

Reparatii masini spalat Bucuresti de calitate.

Pe langa serviciile de reparatie, detinem un stoc intreg si complet de piese si componente necesare masinilor de spalat, din orice marca, deci, daca s-a defectat o componenta si necesita inlocuire, ne vom ocupa rapid de acest lucru. In caz ca aveti masina de spalat defecta si sunteti hotariti sa o reparati chiar dumneavoastra, noi v-am pus la dispozitie un mic ghid cu problemele frecvente aparute si modul de tratare al acestora.

In schimb, daca ati incercat si sunteti depasiti de situatie si pentru a evita eventualele probleme majore ce ar putea sa apara, sau defectarea unei alte componente decat cea afectata in prezent, va recomandam sa apelati la un service de masini de spalat si sa lasati echipa sa-si faca treaba. Sa fim sinceri, in Bucuresti exista foarte multe service-uri pentru masinile de spalat si, acum fiind sinceri, ce v-ar determina sa ne alegeti pe noi?

Pai, in primul rand, avem o experienta de peste 10 ani. Nu oricine rezista atat de mult timp, asta doar daca ofera servicii de calitate. Avem peste 3000 de clienti multumiti anual si foarte multi dintre acestia sunt din recomandarile de la clientii vechi. De ce? Probabil datorita calitatii serviciilor.

Masina de spalat, odata ajunsa in service, va garantam reparatia acesteia si va oferim si garantia de pana la 24 de luni pentru serviciul prestat.

One thought on “Reparatii masini spalat în Bucuresti

  1. Masina de spalat se poate strica la un an sau doi de la cumparare,in primul rand rulmentii care se strica primii,de asemenea este nevoie si de o curatare generala odata pe an ,este necesara deoarece masina de spalat o folosim aproape zilnic si trebuie dezinfectata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *