Service masini de spalat – Master Service. Lucram in Bucuresti si ilfov.
Cum si cand am decis sa ne numim Master Service ? Ei bine, este o poveste lunga. Prin anul 2002 am intrat pe aceasta piata si am inceput sa ne ocupam de reparatii masini de spalat.

Am fost un grup restrans de 3 prieteni. 3 tineri ce inca nu stiau la ce sa se astepte de la viitor. Fiind pasionati de mecanica si electronica si avand o experienta limitata in domeniu, am inceput prin a repara diferite electrocasnice in special la prieteni de familie. Urmand mai apoi sa fim cunoscuti de catre vecini.

Fiind inca tineri si dornici de a ne afirma am decis sa fim foarte exigenti cu noi insine si sa nu lasam nimic balta. Asa am luat decizia de a nu abandona niciodata si de a depasi cu orice pret obstacolele ce ne puteau aparea in fata.

Cum am devenit cea mai buna solutie de service-uri reparatii masini de spalat specializate

Am reparat diferite electrocasnice pe la inceputul activitatii, dar am decis sa ne axam in special pe reparatii masini de spalat. Fie de rufe, fie de vase. Fiind profund miscati de sentimentul de multumire citit pe fetele clientilor nostri, am decis sa nu ne schimbam niciodata si sa tratam fiecare client cu respectul cuvenit. Si noi chiar am oferit seriozitate si servicii de calitate!

service masini de spalat bucuresti

Ca sa fim sinceri, acesta a fost motorul ce ne-a tinut in fata.  Ne-am motivat sa continuam pe aceeasi linie devenind profesionisti in domeniul masinilor de spalat. Noi am pus bazele celui mai cautat service masini de spalat specializat.

L-am dotat cu aparatura si ustensile de ultima generatie, detinand pe stoc totalitatea pieselor necesare majoritatii masinilor de spalat aflate pe piata. Am lucrat foarte mult timp, ne-am facut treaba bine de fiecare data. Iar asta o pot confirma clientii nostri!

Dupa o perioada de mai bine de 10 ani, am colindat prin Bucuresti, am ajuns pana si in

Astfel, prin munca, perseverenta si prin calitatea serviciilor oferite am decis sa ne numim Master Service.  Suntem un service masini de spalat autorizat si reparam toate marcile de  masini de spalat automate. Indiferent de marca si indiferent de versiune, noi le reparam!

Specialisti in reparatii masini de spalat

Service masini de spalat Bucuresti. Am oferit serviciile noastre unei multimi numeroase de clienti. Am lucrat in zone precum Militari, 13 Septembrie, Berceni, Balta Alba, Baneasa, Colentina, Cotroceni, Crangasi.

Service masini de spalat Bucuresti

Am reparat diferite modele de masini de spalat in Dorobanti, Dristor, Drumul Taberei, Ferentari, Ghencea, Gara de Nord, Rahova, Giulesti, Lipscani, Muncii, in Obor, Pantelimon, Piata Romana, Piata Universitatii si Pipera. Avem nenumarati clienti in Timpuri noi, Titan, Tineretului, Unirii, Vitan, Vacaresti si lista poate continua.

In toate zonele si cartierele prin care am lucrat am lasat in urma o masina de spalat perfect functionala. Dar si un client satisfacut pe deplin de serviciile oferite. Detinand un intreg arsenal de scule si aparatura specifica testarii pe loc a defectiunilor si fiind la curent cu toate noutatile din domeniu, echipa noastra se mandreste cu tehnicieni priceputi in sesizarea imediata a problemelor prezentate de masina de spalat.

Pentru defectiuni ce nu pot fi reparate direct la domiciliul clientului, tehnicienii se vor consulta cu proprietarul masinii si vor decide, pe baza acordului clientului, sa trimita masina de spalat la service pentru a fi scapata de toate cauzele problemelor.

Transport si constatare a defectiunilor gratuite.

Nu ne sta in fire sa percepem anumite taxe pentru defectiuni ce nu exista sau pentru simpla deplasare si constatare a problemelor. Pentru noi, Master Service, aceste activitati simple sunt insignifiante. Ne place sa lucram pentru orice plata, asa am fost de la inceput. Stim cu totii ce inseamna o persoana serioasa.

Ei bine, am decis sa fim o firma serioasa: punctuali, muncitori, eficienti, perseverenti, sociabili, deschisi fata de clienti si profesionisti. Ne prezentam, diagnosticam, constatam cauzele problemelor si ne apucam de reparat. Sa repari o masina de spalat poate suna simplu dar, este o activitate extrem de greoaie ce necesita multa pricepere si iscusinta. In peste 10 ani de experienta ne-am lovit de majoritatea problemelor ce ar putea sa apara la o electrocasnica si putem garanta ca pentru noi nu exista un punct mort. Service masini de spalat!

service masina de spalat bucuresti

Reparatii masini de spalat garantat

Cand vine vorba de reparatii masini de spalat Bucuresti, ar trebui sa stiti ca exista numeroase service-uri ce se ocupa cu astfel de lucruri, dar cate dintre aceste ateliere va trateaza cu respectul cuvenit si va ofera detaliile complete despre datele problemei si cate va indruma spre decizia corecta ?

Echipa noastra detine un atelier complet echipat pentru a raspunde tuturor problemelor. Suntem un service masini de spalat autorizat ultra-modern ce se evidentiaza prin eficienta si perspicacitatea dovedite in reparatiile masinilor de spalat.

In cazul in care un alt service va recomanda sa scapati de masina de spalat pentru ca este buna doar pentru piese, noi, Master Service, service reparatii masini de spalat indesit, va propunem sa nu renuntati si sa ne contactati pentru diagnosticare si incercare de remediere a problemelor. Cititi mai multe aici despre masinile de spalat.

Piese si componente pentru reparatii masini de spalat

In atelierul nostru exista un mic spatiu de depozitare destinat pieselor pentru masini de spalat. Suntem complet echipati pentru a remedia si a inlocui totalitatea pieselor ce compun o masina de spalat.

Fie ca este vorba de cureaua de transmisie, de un capac, de amortizoare, de balamale, curele, filtru de scame, de fulii, de garnituri pentru hublou sau hubloul in sine, noi le detinem deja pe stoc.

Dispunem de rulmenti, pompe de evacuare, rezistente, inchizatoare, zbat, termostate si sonde, condensatoare, carbuni, cruci tampuri sau electrovalve. Suntem primul service masini spalat specializat din Bucuresti. Si da, noi detinem cea mai variata gama de componente pentru masinile de spalat.