web analytics

Reparații mașini de spalat București - Program: 07:00 - 22:00

Service Profesionist de Reparații Mașini de Spălat la Domiciliu Orice Marcă

Whirlpool, Ariston, Indesit, Arctic, Bosch, Beko, Daewoo, Electrolux, Gorenje, LG, Samsung, Zanussi
Se oferă garanție pentru piese și lucrarea efectuată
Deplasare la domiciliu. Intervenții in 1-3 ore de la apel

Reparam orice marca de masini de spalat

Interventii in 1-3 ore de la apelul dumneavoastra

Constatarea defectului si deplasarea gratuite

Lucram numai cu piese de schimb originale

Reparatii masini de spalat Beko oferite de Master Service

Suntem o echipa tanara, dinamica, formata din angajati sociabili si experimentati in domeniul reparatiilor si suntem foarte raspanditi in Bucuresti avand echipe prezente in toate sectoarele orasului si suntem pregatiti sa intervenim rapid, in cel mai scurt timp de la lansarea apelului dumneavoastra. Master Service va ofera reparatii masini de spalat Beko la cele mai avantajoase preturi de pe piata si la o calitate superioara. Avem in echipa tehnicieni, mecanici si electronisti cu o vasta experienta in domeniu si care pot depista rapid orice defectiune, garantand astfel reparatia oricarei masini de spalat.

Reparatii masini de spalat Beko

Pentru echipa noastra nu exista mistere sau defectiuni ce nu pot fi rezolvate deoarece, pe perioada activitatii noastre in acest domeniu, am intalnit nenumarate marci de masini de spalat, nu doar cele din marca Beko, ci majoritatea marcilor produse, si am rezolvat probabil totalitatea defectelor ce pot ataca o masina de spalat. Orice reparatie decurge fluent, in mod natural, depistand problemele si rezolvand defectiunile rapid si eficient.

Service masini de spalat Beko in Bucuresti

Master Service detine un atelier complet echipat cu scule, ustensile si aparatura de ultima generatie necesare depistarii si repararii defectiunilor si, pe langa acestea, atelierul este dotat cu un stoc complet de piese si componente necesare unei masini de spalat. Pentru orice reparatie, Master Service ofera garantie pana la 24 de luni, perioada in care ne puteti contacta sau va puteti prezenta la service in caz ca apar eventuale defectiuni.

Masina de spalat Beko defecta

Detineti o masina de spalat Beko defecta? Masina de spalt se comporta ciudat in ultima perioada? Apelati-ne si vom interveni rapid in interval de 30 minute – 3 ore, in functie de disponibilitatea echipei din zona dumneavoastra. Master Service oferta gratuit deplasarea la fata locului, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea defectiunii, transportul masinii de spalat la service dar si inapoi la domiciliul dumneavoastra. Peste 10 ani de experienta in domeniu si peste 3000 de clienti multumiti anual. Master Service promoveaza calitatea si ofera cele mai mici preturi de pe piata, in raport cu calitatea serviciilor oferite.

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090