Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Service modern ofera reparatie masini de spalat Ardo

Reparatii masini de spalat Ardo automate de rufe sau de vase. Suntem specializati si autorizati in reparatiile masinilor de spalat din gama Ardo oferind servicii de calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Service dotat si utilat modern ce respecta normele Europene de reparare a masinilor de spalat. Oferim garantie pentru toate serviciile prestate si detinem un stoc complet de piese de schimb si componente pentru masinile de spalat Ardo.

masina de spalat ardo

Avem peste 10 ani de experienta in reparatiile masinilor de spalat si suntem hotarati sa continuam pe aceeasi linie, avand aceeasi mentalitate si motivatie ce ne-a tinut in fata si anume, de a respecta clientul si a-i oferi cele mai bune servicii. Avem personal calificat in domeniu, majoritatea fiind cu noi de la inceputul activitatii, detinand o experienta vasta in domeniu si fiind capabili sa rezolve orice problema si defectiune ce poate aparea la o masina de spalat.

Apelati cu incredere si oferiti-ne detalii complete cu privire la problema dumneavoastra si, noi va vom oferi consultanta gratuita. Detinem echipaje raspandite in toate sectoarele orasului Bucuresti, dotati cu aparatura necesara diagnosticarii si repararii pe loc a masinii de spalat. Deplasarea la domiciliul dumneavoastra, diagnosticarea si constatarea problemelor sunt gratuite. Pe langa acestea, Master Service ofera in mod gratuit transportul masinii de spalat la service dar si inapoi la dumneavoastra.

Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra, evaluam costurile exacte a reparatiei si va oferim detalii complete. Pentru fiecare reparatie a unei masini de spalat Ardo folosim piese de schimb originale, componente noi si va oferim garantie atat pentru piese cat si pentru reparatia in sine.

Lucram in Bucuresti si Ilfov – detinem un service modern, complet echipat si utilat, o aparatura de ultima generatie ce transforma reparatia masinii de spalat intr-o joaca. Lucram rapid, eficient si nu lasam nimic balta. In caz ca detineti o masina de spalat Ardo si prezinta probleme, contactati-ne si noi ne vom prezenta rapid, in minim 30 de minute – maxim 3 ore. Master Service – este un service cu personalitate.

Apeleaza