web analytics

Reparații mașini de spalat București - Program: 07:00 - 22:00

Service Profesionist de Reparații Mașini de Spălat la Domiciliu Orice Marcă

Whirlpool, Ariston, Indesit, Arctic, Bosch, Beko, Daewoo, Electrolux, Gorenje, LG, Samsung, Zanussi
Se oferă garanție pentru piese și lucrarea efectuată
Deplasare la domiciliu. Intervenții in 1-3 ore de la apel

Reparam orice marca de masini de spalat

Interventii in 1-3 ore de la apelul dumneavoastra

Constatarea defectului si deplasarea gratuite

Lucram numai cu piese de schimb originale

Defectiuni si reparatii masini de spalat Ariston

reparatii masini de spalat Ariston

Exista momente in viata unei masini de spalat cand se va defecta. Problemele pot fi multiple, fie este vorba de rulmenti, de filtrul de scame, de tambur, de gublou, de probleme ale filtrului si compartimentului de detergent, defectiuni ale rezistentelor, ori ale programului si computerului integrat. Oricare ar fi problema, singurul lucru ce poate fi facut este apelarea la un specialist. Reparatii masina de spalat Ariston oferite la preturi avantajoase. Oricare ar fi problema de care sufera masina de spalat, noi va putem ajuta. Avem peste 10 ani de experienta in domeniu, angajati profesionisti, electronisti capabili si iscusiti deci, nu exista defectiune ce nu poate fi rezolvata.

Service masini de spalat Ariston

Care-i modelul masinii dumneavoastra de spalat? Se afla in lista de mai jos a masinilor de spalat automate?
Ariston AVD 149 Ariston AQSL 105,Ariston AQXD 129,Ariston AVTF 129, Ariston AQXF 129, Ariston CDE 129, Ariston AML 125, Ariston AVTL 104, Ariston AVF 129, Ariston AVL 125, Ariston AVD 129, Ariston ATD 120, Ariston AVXXL 105, Ariston AVTXF 149. In caz ca masina dumneavoastra de spalat nu se regaseste printre cele prezentate, nu ezitati, contactati-ne! Pentru noi nicio masina de spalat nu mai are secrete. Reparam orice tip, orice marca si orice versiune de masina de spalat. Pe langa reparatii, detinem un intreg stoc de piese si componente pentru orice masina de spalat.

Oferim garantie pentru orice reparatie! Service-ul nostru este complet echipat si dotat cu aparatura moderna fiind astfel capabili sa depistam rapid problemele si sa reparam eficient defectiunile. Avem echipe raspandite in toate sectoarele orasului Bucuresti, dar si in Ilfov si localitatile din jur. Suntem pregatiti oricand sa intervenim si o facem rapid, in interval de minim 30 de minute si maxim 3 ore de la lansarea apelului.

Contactati-ne si un specialist se va deplasa la fata locului, va inspecta masina de spalat si o va transporta la service in mod gratuit! Master Service – un service cu personalitate!

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090