Reparatii masini de spalat Siemens in orasul Bucuresti

Ca si scurta prezentare, noi suntem Master Service, un atelier complet echipat cu aparatura si scule de ultima generatie avand in spate o vasta experienta in reparatiile masinilor de spalat, fie de rufe, fie de vase din orice marca, nu doar Siemens. Avem experienta de peste 10 ani in acest domeniu si in tot acest timp am reparat nenumarate masini de spalat in tot orasul Bucuresti, in Ilfov dar si in localitatile din jur.

Trei cuvinte ce ne caracterizeaza sunt: calitate, profesionalism si seriozitate. Cei 13 ani de activitate au reprezentat un drum lung de parcurs si am reusit sa rezistam datorita serviciilor de calitate oferite si respectul pe care-l acordam fiecarui client. Reparatiile pentru masinile de spalat Siemens reprezinta o activitate de rutina pentru noi, totul fiind facut din reflex in mod sigur si eficient. Nu are importanta defectiunea de care sufera masina de spalat deoarece noi am reparat si am remediat probabil toate problemele ce ar putea aparea la o astfel de electrocasnica.

masina de spalat Siemens

Service-uri pentru masini de spalat in Bucuresti exista nenumarate, probabil la fiecare colt de bloc si intrebarea fireasca ar fi de ce sa ne contactati pe noi. Pai, am reusit sa iesim in evidenta, in primul rand, prin modul nostru de lucru, totul fiind facut rapid, sigur, eficient si la cele mai accesibile preturi de pe piata, in raport cu calitatea serviciilor. Am tratat fiecare client cu respectul cuvenit, am oferit detalii complete pentru fiecare reparatie, fiind complet deschisi fata de client.

Master Service ofera in mod gratuit deplasarea la domiciliul clientului, diagnosticarea, constatarea problemelor si planificarea reparatiei, transportul masinii de spalat la service dar si inapoi la domiciliu.

Avem echipe raspandite in fiecare sector din Bucuresti si putem interveni rapid in interval de 30 de minute – 3 ore. Fiecare echipaj este dotat cu minimul necesar efectuarii unei reparatii pe loc, cu aparatura ce permite diagnosticarea si testarea masinii de spalat si cu anumite componente ale masinilor de spalat.

Contactati-ne si vom remedia problema garantat la cel mai accesibil pret de pe piata. Doriti reparatii pentru masina de spalat Siemens ? Oferim garantie pentru fiecare reparatie dar si pentru piesele noi schimbate. Master Service este un service cu personalitate.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090