Oferim reparatii masini de spalat Daaewoo

Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca masina dumneavoastra de spalat are o defectiune. Indiferent de tipul defectiunii de care aceasta sufera, noi, MasterService va putem garanta reparatia masinii de spalat. Fie ca masina de spalat este Daewoo, fie alta marca, noi suntem un service specializat in reparatii masini de spalat, indiferent de tip, de marca si de versiune.

Apelati-ne si vom stabili o intalnire. Lucram in tot orasul Bucuresti, oferim reparatii in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, lucram si in Ilfov, dar si in alte localitati din jur. Avem echipe active in toate sectoarele din oras, detate cu aparatura necesara, echipate cu scule performante si componentele si piesele de schimb necesare unei masini de spalat. Echipajele de pe teren sunt formate din angajati cu o experienta de peste 10 ani in domeniu care pot depista rapid problemele de care sufera o masina de spalat.

Suntem un service pentru masini de spalat cu peste 10 ani de experienta, cu peste 3000 de clienti satisfacuti anual si cu o dorinta constanta de munca. Reparam orice masina de spalat – va garantam reparatia si va asiguram ca orice masina ce a fost adusa la service, a fost reparata complet si returnata destinatatului in perfecta stare de functionare.

Service masini de spalat Daewoo

Master Service va ofera in mod gratuit deplasarea la domiciliu, diagnosticarea si constatarea defectiunilor si transportul masinii la service. Echipa de tehnicieni ajunsa la domiciliul dumneavoastra poate efectua pe loc reparatia masinii de spalat, daca aceasta nu necesita o inspectare mai complicata.

Ne deplasam rapid la domiciliu, in interval de 30 minute – 3 ore, evaluam valoarea exacta a serviciilor, utilizam piese de schimb originale, detinem un stoc complet de piese de schimb si componente si oferim garantie pana la 24 de luni pentru serviciile prestate.

service masina de spalat daewoo

Reparatii masini de spalat Daewoo de cea mai buna calitate, la cele mai accesibile preturi! Avem o rata de reusita de peste 95%. Suntem si vom fi intotdeauna alegerea ideala. De peste 10 ani suntem un service masini de spalat ce stie sa-si respecte clientii oferind tot ceea ce este mai bun; acest lucru ne-a mentinut in fata si intentionam sa continuam pe aceeasi linie.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090