Echipa Master Service dispune de un personal calificat in reparatia tuturor marcilor de masini de spalat prezente pe piata. In cei 13 ani de activitate am intalnit numeroase masini de spalat, majoritatea marcilor produse, diferite versiuni ale masinilor, incepand de la primele prototipuri si ajungand pana la masini de spalat de ultima generatie.

In cazul in care detineti o masina de spalat defecta ce este produsa de o companie mai putin cunoscuta, contactati-ne si un tehnician se va prezenta la fata locului pentru a inspecta. In majoritatea cazurilor am reusit sa solutionam problemele si sa reparam defectiunile indiferent de tipul si marca masinii de spalat.

Echipa Master Service detine un personal numeros cu echipe prezente in toate sectoarele din Bucuresti deci, deplasarea nu este o problema pentru noi. Ne vom prezenta la fata locului in mod gratuit, vom inspecta si diagnostica masina de spalat iar in caz ca masina va trebui adusa la service, transportul va fi gratuit.

Service masini de spalat utilat modern.

Atelierul nostru este echipat complet, modernizat si dotat cu aparatura de ultima generatie, astfel, reparatiile masinilor de spalat vor decurge foarte lejer. Tehnicienii si electronistii nostri pot depista si solutiona orice problema.

Nu exista mistere; in cei peste 10 ani de activitate am intalnit majoritatea defectelor ce duc la nefunctionarea masinii de spalat. In caz ca sesizati nereguli la masina dumneavoastra de spalat, va invitam sa consultati pagina de Defectiuni si Sfaturi utile iar daca dupa consultarea acesteia sunteti inca nelamuriti, puteti sa ne apelati si un specialist va va oferi detalii complete.

Master Service isi respecta clientii si aceasta mentalitatea ne-a ajutat sa ramanem in fata. Cu aproximativ 3000 de clienti multumiti anual, ne putem mandri cu serviciile noastre de calitate. Pentru fiecare reparatie, Master Service ofera garantie intre 6 si 24 de luni.

Marci masini de spalat acceptate: Beko, Bosch, Hoover, Arctic, Indesit, Meister, Electrolux, Ignis, Samsung, Ariston, Zanussi, LG, Daewoo, Iberna, Technolux, Ardo, Philco, Siltal, Smeg, Franke, Candy, Miele, Candy,Whirlpool, Siemens, Gorenje dar si alte marci mai putin cunoscute. Nu conteaza marca masinii de spalat, pentru noi exista doar o singura marca si anume, masina de spalat.

Reparam orice tip de masina de spalat automata, de rufe sau vase. Ne puteti contacta oricand sau puteti sa va programati online folosind formularul din pagina Programare. Master Service – un service cu personalitate.

Call Now ButtonApeleaza 0768024090