Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Service si repartii masini de spala din marca Electrolux

Ce va oferim? Preturi avantajoase, servicii de calitate, reparatii garantate – fara eventuale anomalii, garantie pentru serviciile prestate pana la 24 de luni. Cine suntem noi ? Master Service – un atelier complet echipat, dotat cu aparatura moderna si ustensile ce fac din reparatiile masinilor de spalat o joaca. Cautati un service ce ofera reparatii masini de spalat marca Electrolux? Nu este nevoie sa continuati; ati ajuns in locul potrivit!

masina de spalat electrolux

Echipa Master Service promoveaza calitatea prin serviciile oferite si exigenta cu care trateaza fiecare reparatie. Noi consideram clientul un prieten si astfel, oferim detalii complete despre reparatia completa careia-i va fi supusa masina de spalat! Avem un personal numeros format din tehnicieni si electronisti cu o vasta experienta in domeniu, oameni ce au intalnit totalitatea defectiunilor ce pot afecta o masina de spalat. Pentru personalul nostru nu exista mistere, noi va garantam reparatia masinii de spalat. Am lucrat cu majoritatea marcilor de masini de spalat produse si existente pe piata.

Oferim in mod gratuit deplasarea – diagnosticarea si constatarea problemelor – transportul masinii de spalat la service. Avem echipele raspandite in tot orasul Bucuresti, in absolut toate sectoarele, intervenim si in Ilfov si localitatile din jur. Echipajele de pe teren sunt dotate cu minimul necesar de componente si piese – pentru inlocuire – dar si aparatura si sculele necesare efectuarii unei reparatii pe loc, la domiciliul dumneavoastra – in caz de defectiuni minore.

Avem peste 10 ani de activitate, oferim tot timpul aceleasi servicii de calitate pentru fiecare client in parte, lucru ce ne-a ajutat sa ramanem in top in acest domeniul al reparatiilor masinilor de spalat pentru o perioada atat de mare. Reparatii masini de spalat Electrolux la preturi avantajoase – va garantam ca nu veti gasi acelasi pret in alta parte, raportat la calitatea reparatiilor.

Intervenim rapid indiferent de zona – minim 30 de minute de la apelul dumneavoastra si maxim 3 ore, in functie de disponibilitatea echipelor. Tinem foarte mult la calitate, lucram cu pasiune si ne place sa tratam fiecare client in mod deosebit fara a lasa urme de dezamagire. Detineti o masina de spalat Electrolux si are nevoie de reparatii? Apelati la un service modern echipat pentru o lucrare la standarde inalte!

Apeleaza