Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Reparatii masini de spalat Samsung in Bucuresti, Ilfov si localitatile din jur

Master Service este o echipa de profesionisti experimentati in reparatii masini de spalat Samsung dar si in celelalte marci existente pe piata. Ne-am inceput activitatea de reparare a masinilor de spalat prin anul 2002 si de atunci am lucrat prin tot orasu Bucuresti, am reparat nenumarate marci si branduri de masini de spalat si, in ultimii ani am ajuns sa detinem un portofoliu de peste 3000 de clienti anual.

Reparatii masini de spalat Samsung

Un service masini de spalat Samsung complet echipat, dotat cu aparatura ultra-moderna, fiind capabili sa depistam orice defectiune la o masina de spalat si sa reparam rapid si eficient orice tip de masina de spalat. Pe langa reparatia masinii de spalat, noi, Master Service, detinem un stoc complet format din totalitatea componentelor si pieselor necesare unei masini de spalat si astfel, daca masina dumneavoastra s-a defectat si piesa defecta nu mai poate fi reparata, noi o vom inlocui.

Service masina de spalat Samsung

Echipele Master Service sunt raspandite prin tot orasul Bucuresti, pregatite sa intervina in orice moment! Ne puteti gasi in Sectorul 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, 5 si Sector 6. Intervenim rapid, ne prezentam la dumneavoastra in interval de 30 minute – 3 ore, in functie de disponibilitatea echipei si, atentie, deplasarea, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea defectiunii, transportul acesteia la service si inapoi la dumneavoastra, sunt gratuite!

Master Service lucreaza in mod transparent oferind detalii complete cu privire la defectiune si la reparatia masinii de spalat. Cateva din modelele Samsung existente pe piata: Samsung WF 1600 W5C, Samsung P 1253, Samsung F 1045 AV. In drumul nostru am intampinat majoritatea defectiunilor ce pot aparea la o masina de spalat deci, garantam reparatia masinii de spalat. Pentru fiecare reparatie Master Service ofera garantie pana la 24 de luni.

Aveti o masina de spalat Samsung? Prezinta defectiuni sau se comporta ciudat? Contactati-ne si detaliati problema! Un specialist Master Service va oferi sfaturile de care aveti nevoie! Atentie! Daca masina de spalat se comporta ciudat si in manualul de utilizare sau pe Internet nu gasiti o rezolvare exacta sau o constatare a defectiunii, apelati la un specialist! Nu compromiteti masina de spalat Samsung si nu incercati sa rezolvati dumneavoastra problema fara cunostintele necesare – acest lucru poate duce la defectarea altor piese corelate sau accident!

Peste 14 echipe raspandite in tot orasul Bucuresti si in Ilfov! Contactati-ne si vom interveni rapid! Probabil cele mai bune preturi de pe piata! Master Service promoveaza calitatea!

Apeleaza