Reparații mașini de spalat București - Program: 07:00 - 22:00

Service Profesionist de Reparații Mașini de Spălat la Domiciliu Orice Marcă

Whirlpool, Ariston, Indesit, Arctic, Bosch, Beko, Daewoo, Electrolux, Gorenje, LG, Samsung, Zanussi
Se oferă garanție pentru piese și lucrarea efectuată
Deplasare la domiciliu. Intervenții in 1-3 ore de la apel

Reparam orice marca de masini de spalat

Interventii in 1-3 ore de la apelul dumneavoastra

Constatarea defectului si deplasarea gratuite

Lucram numai cu piese de schimb originale

Masini de spalat din gama Miele

Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca detineti o masina de spalat Miele si cel mai probabil aceasta este defecta. Trecand repede prin istoria si marcile produse in trecut de firma Miele, putem constata ca versiunile produse si comercializate de aceasta firma au succes moderat pe piata. Conform site-ului oficial, firma Miele se lauda acum cu o noua masina de spalat, W1, careia i-au adus 3 imbunatatiri majore. Este vorba de PowerWash – sporeste performanta de curatare a hainelor, TwinDos – prin care puteti utiliza detergent lichid pentru rufele albe si cele colorate si functia CapDosing ce este o completare pentru utilizarile speciale.

Reparatiile masinilor de spalat Miele pot fi realizate in mod simplu, rapid si eficient de catre specialistii nostri. Detinem un personal calificat in acest domeniu, cu o experienta de peste 10 ani, persoane ce au intalnit in activitatea lor majoritatea defectiunilor ce pot afecta o masina de spalat. Cautati un service masini de spalat Miele ? Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca, firma noastra va poate garanta orice reparatie, si nu doar prin garantia de 24 de luni oferita, ci si prin modul nostru de lucru. Avem aparatura necesara depistarii rapide a problemelor si suntem complet detati cu scule si aparatura ultra-moderna ce transforma aceste reparatii ale masinilor de spalat intr-o joaca.

masina de spalat miele

Lucram in Bucuresti, suntem in fiecare sector al capitalei, in Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, ne gasiti si prin Ilfov, ne puteti contacta telefonic si vom trimite imediat un echipaj la domiciliul dumneavoastra. Fiecare echipaj are in dotare sculele, aparatura si componentele/piesele necesare oricarei masini de spalat, dotare minima care sa ne permita reparatia pe loc. Daca reparatia nu poate fi efectuata la domiciliu, vom transporta masina de spalat la service, in mod gratuit, si o vom returna complet functionala, tot gratuit. Pe langa transport, oferim gratuit deplasarea pana la domiciliu si diagnosticarea si constatarea defectiunilor.

In total 13 ani de experienta, timp in care am reusit sa ramanem un service de top in reparatiile masinilor de spalat, nu doar Miele, ci in orice marca. Am oferit respect, am dat dovada de profesionalism si de seriozitate si am promovat calitatea. Contactati-ne si nu veti regreta – cele mai accesibile preturi de pe piata, in raport cu calitatea!

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090