Service masini de spalat Hoover si reparatii in Bucuresti

Detineti o masina de spalat Hoover si tocmai s-a defectat? Nicio problema, noi suntem specialisti in reparatia tuturor marcilor de masini de spalat si va putem veni in ajutor. Contactati-ne si ne vom deplasa rapid la dumneavoastra, in minim 30 de minute si maxim 3 ore, vom inspecta problema, vom stabili detaliile complete referitoare la reparatie si vom incepe reparatia masinii de spalat, fie Hoover fie alta marca.

Noi suntem Master Service si suntem prezenti pe piata de mai bine de 10 ani. Am lucram in tot orasul Bucuresti, am oferit reparatii pentru nenumarate masini de spalat, printre care si Hoover si am adus la service nenumarate masini de spalat returnand-o perfect functionala. Service-ul nostru este complet echipat cu aparatura ultra-moderna, cu ustensile, scule si totalitatea pieselor si componentelor necesare unei masini de spalat Hoover.

masina de spalat hoover

In caz ca va intrebati care sunt preturile practicate, va garantam ca nu exista altele mai mici si mai accesibile, in raport cu calitatea serviciilor. Ca si orice alta meserie, lucrul bine facut are pretul sau si, noi am decis sa ne respectam pe noi, munca noastra, timpul nostru si cel mai important, pe dumneavoastra, clientul.

Ne deplasam rapid la domiciliul dumneavoastra – GRATUIT, diagnosticam, inspectam si constatam problemele si defectiunile – GRATUIT, transportam masina de spalat la service dar si inapoi la domiciliu – GRATUIT! Toate aceste simple activitati sunt oferite in mod gratuit de echipa noastra, dumneavoastra trebuie sa achitati doar reparatia.

Oferim garantie intre 6 luni si pana la 24 de luni pentru orice reparatie, dar si pentru schimbul componentelor si pieselor masinii de spalat. Lucram in Bucuresti si Ilfov, avem echipaje deplasate in toate sectoarele orasului Bucuresti, echipaje dotate cu aparatura, sculele si componentele necesare unei masini de spalat, printre care si Hoover.

Reparatii masini de spalat Hoover in mod rapid, eficient, accesibil si durabil. Firma noastra promoveaza calitatea si prin intermediul personalului nostru calificat, cu o experienta de peste 10 ani, va garantam reparatia oricarei masini de spalat. Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090