Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Reparatii masini de spalat Sector 2 efectuate de specialisti in domeniu, tehnicieni si electronisti cu peste 10 ani de experienta in reparatia oricarui defect aparut la o masina de spalat. Master Service pune accent pe calitate si de aceea fiecare client ne recomanda prietenilor si familiei, atunci cand masina de spalat s-a defectat. Lucram rapid, ne deplasam in interval de 30 minute – 3 ore la domiciliul dumneavoastra, in mod gratuit, diagnosticam masina de spalat si stabilim defectiunile si pretul reparatiei si, in caz de probleme minore reparam pe loc masina de spalat. Pentru defectiuni majore, masina de spalat va fi transportata gratuit la service pentru a fi reparata complet.

Reparatii masini de spalat in Sector 2, Bucuresti.

service masini de spalat

Suntem un service cu peste 10 ani de experienta in domeniu si in tot acest timp am oferit servicii de calitate, reparatii eficiente si respect fata de client. Consideram clientul un prieten si prin intermediul personalului nostru calificat, sociabil si priceput, va oferim reparatii pentru masini de spalat la cele mai accesibile preturi de pe piata. Pentur fiecare serviciu oferit primiti o garantie de pana ala 24 de luni, dar suntem siguri ca nu veti avea nevoie de ea. Lucram in toate cartierele din Sectorul 2, Bucuresti, avem un echipaj dotat complet pentru interventii si reparatii rapide in urmatoarele cartiere: Colentina, Iancului, Moșilor, Obor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasă si nu numai.

Lucram cu urmatoarele masini de spalat: Arctic, Indesit, Samsung, Electrolux, Ignis, Iberna, Technolux, Ardo, Franke, Candy, Miele, Philco, Siltal, Smeg, Ariston, Zanussi, LG, Beko, Bosch, Hoover, Daewoo, Candy,Whirlpool, Siemens, Gorenje, Meister si nu numai.

Aveti masina de spalat defecta si marca nu se afla printre cele enumerate? Nu are importanta, pentru noi exista o singura marca si aceasta se numeste “masina de spalat”. Nu conteaza tipul, versiunea, modelul, marca, noi va garantam reparatia. In cei peste 10 ani de experienta am intalnit toate marcile de masini de spalat si am remediat probabil toate defectiunile ce ar putea sa apara la o astfel de electrocasnica, deci puteti sa apelati la noi fara nicio problema.

Comments

  1. ANTON GABRIELA

    MASINA DE SPALAT BEKO

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Apeleaza