Service si reparatii pentru masini de spalat din marca Gorenje.

Master Service ofera servicii complete pentru repararea masinilor de spalat din marca Gorenje. Reparatii masini de spalat Gorenje de orice model la cele mai accesibile preturi de pe piata. Specialistii nostri garanteaza repararea oricarei defectiuni a unei masini de spalat pe baza vastei experiente din domeniu.

Peste 10 ani de activitate, timp in care am intalnit totalitatea defectelor ce pot aparea la o masina de spalat si am reparat nenumarate marci, modele si versiuni de masini de spalat, am oferit reparatii programatoare, electronice, reparatii ale computer-ului sau ale altor piese si componente.

service masini de spalat gorenje

Pe langa aceste reparatii, detinem un stoc complet de piese si componente destinate masinilor de spalat Gorenje fiind astfel complet echipati si pregatiti pentru orice defectiune. Master Service detine un atelier de lucru complet echipat cu aparatura de ultima generatie, cu ustensile si scule ce fac din reparatia masinii de spalat o joaca.

Intervenim rapid in interval de 30 de minute – 3 ore de la lansarea comenzii dumneavoastra, in functie de disponibilitatea echipei din zona respectiva. Avem echipaje raspandite in tot orasul Bucuresti, in toate sectoarele si astfel, deplasarea va fi rapida, GRATUITA. Fiecare echipaj este dotat cu aparatura, sculele si componentele necesare diagnosticarii masinii de spalat si poate, repararea acesteia pe loc. Transportul masinii de spalat la service este GRATUIT.

Nu exista defectiune ce nu poate fi rezolvata de echipa noastra. Lucram rapid, eficient si oferim garantie pentru orice serviciu. Detineti o masina de spalat Gorenje si sunteti din Bucuresti sau Ilfov ? Aveti impresia ca se comporta ciudat? Contactati-ne si vom interveni rapid pentru remedierea problemelor!

Service masini de spalat Gorenje cu un numar de 3000 de clienti multumiti anual si cu cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090