Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Service modern ce ofera reparatii masini de spalat Technolux in Bucuresti si Ilfov

Master Service ofera reparatii masini de spalat Technolux la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Lucram in tot orasul Bucuresti, in Ilfov, sunt raspanditi in toate sectoarele si intervenim rapid la orice apel. Fiecare echipaj este dotat cu sculele, aparatura si componentele necesare oricarei masini de spalat, printre care si din gama Technolux.

reparatii masini de de spalat technolux

Avem peste 10 ani de activitate in acest domeniu si am reusit sa ne mentinem in top-ul celor mai bune service-uri ce ofera reparatii pentru masini de spalat eficiente, servicii de calitate superioara si garantie pentru orice reparatie. Personalul nostru este compus din angajati cu o vasta experienta in domeniu, tehnicieni si electronisti ce sunt alaturi de noi de la inceputul activitatii. Nu are importanta marca masinii de spalat sau defectiunea ce afecteaza masina de spalat, pentru noi nu exista scuze, reparam orice masina de spalat garantat si la cele mai accesibile preturi.

Service reparatii masini de spalat Technolux in Bucuresti

Daca vi s-a defectat masina de spalat, un lucru este cert, trebuie sa apelati la un specialist. Master Service are echipe in toate zonele importante ale orasului Bucuresti si putem interveni rapid de la apelul dumneavoastra. Oferim in mod gratuit deplasarea pana la domiciliu, diagnosticarea si constatarea problemelor si defectiunilor de care sufera masina de spalat si transportul acesteia pana la service si inapoi.

Atelierul nostru este complet echipat cu aparatura de ultima generatie, cu piese si componente de schimb pentru masinile de spalat Technolux, dar si pentru celelalte marci – toate piesele fiind originale.

Detineti o masina de spalat Technolux ? Ati facut o alegere foarte buna. Indiferent de model, fie ca-i WM 832, WM 1034, WT 425T sau un alt model, aceste masini de spalat sunt foarte rezistente la uzura si sunt foarte accesibile ca pret. Aveti impresia ca s-a defectat? Nu e nevoie sa o schimbati! Contactati un service si reparati masina de spalat Technolux, pentru ca merita! Cititi si aici despre Zanussi!

Apeleaza