Service reparatii masini de spalat Whirlpool

Reparatii masini de spalat Whirlpool. Service masini de spalat autorizat pe toata aria orasului Bucuresti dar si in Ilfov. Intervenim rapid si oferim reparatii masini de spalat la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Service reparatii masini de spalat Whirlpool cu echipa Master Service – un atelier dotat si utilat modern detinand pe stoc totalitatea componentelor necesare unei masini de spalat din marca Whirlpool. Avem tehnicieni si electronisti ce pot repara orice defectiune. De ce suntem atat de siguri ? Deoarece in cei 13 ani de activitate am lucrat cu toate marcile de masini de spalat.

Si am reparat toate defectiunile ce pot aparea la o astfel de electrocasnica. Master Service ofera cele mai accesibile preturi in raport cu calitatea serviciilor oferite si acest lucru a fost testat!

Reparatii masini de spalat Whirlpool
Ne place sa primim respectul clientului si de aceea apelam la transparenta atunci cand reparam. Va oferim detalii complete cu privire la defectiunile masinii de spalat si va informam complet cu privire la procesul de reparatie. Detinem echipe pregatite sa intervina rapid, in interval de 30 minute – 3 ore din momentul apelului. Suntem raspanditi in tot orasul, avand echipe bine dotate cu ustensilele necesare diagnosticarii pe loc cat priveste aceste reparatii masinii de spalat whirlpool.

Interventia este gratuita! Mai mult decat atat, deplasarea la fata locului, diagnosticarea si reparatia masinii de spalat Whirlpool dar si transportul acesteia la service si inapoi la dumneavoastra – este gratuit! Contactati-ne la unul din numerele de telefon 0768-024-090 sau 0720-940-260 si ne vom prezenta la fata locului.

Service reparatii masini de spalat Whirlpool cu peste 10 ani de activitate

Reparatii masini de spalat Whirlpool realizate rapid si eficient de echipa Master Service in mod transparent si la cele mai bune preturi de pe piata. Detineti o masina de spalat Whirlpool si se comporta ciudat?

Va invitam la service-ul nostru pentru o diagnosticare completa si o reparatie eficienta! Reparatii masini de spalat Master Service detine un intreg lot de ustensile. Ele pot detecta rapid defectiunile unei masini de spalat. Este bine cunoscut faptul ca o defectiune poate aparea fie din cauza degradarii partiale a unei componente – putand fi reparata componenta respectiva, fie din cauza distrugerii complete a componentei – necesitand schimbarea acesteia.

Ei bine, schimbarea pieselor si componentelor unei masini de spalat nu va fi o problema pentru ca noi detinem deja un stoc complet cu felurite componente necesare functionarii si reparatiei masinii de spalat.

Atentie – detinem peste 3000 de clienti multumiti anual si va informam ca ne place meseria ce o practicam. Detineti o masina de spalat defecta? Contactati-ne sau programati-va online si va vom contacta pentru a interveni, dand click aici.

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090