Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Reparatii masini de spalat Franke in Bucuresti si Ilfov.

O noua gama de masini de spalat inclusa in lista noastra de compotente. Este vorba de masina de spalat Franke automata, de vase sau de rufe. Reparatii masina de spalat Franke probabil la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Noi suntem Master Service – oferim reparatii pentru toate marcile de masini de spalat – fiecare reparatie fiind garantata. Avem peste 10 ani de activitate in acest domeniu si sunt constienti de capacitatile noastre in ceea ce priveste reparatiile masinilor de spalat. Personalul nostru este calificat, mare parte din angajati fiind cu noi de la inceputul activitatii. Avem in echipa tehnicieni si electronisti ce dau impresia ca reparatia unei masini de spalat este o simpla joaca.

masini de spalat franke

Nu are importanta defectiunea de care sufera masina de spalat, poate fi vorba de filtrul de scame, de hublou, de cuva sau probleme cu computer-ul, noi va putem garanta reparatia. Oferim garantie pana la 24 de luni pentru orice serviciu prestat.

Suntem raspanditi in tot orasul Bucuresti, in fiecare sector al capitalei si suntem complet echipati si pregatiti pentru orice interventie si pentru reparatia pe loc a masinii de spalat. Ne prezentam la fata locului, oferim in mod gratuit deplasarea pana la domiciliu, diagnosticarea masinii de spalat si transportul acesteia la service si inapoi la dumneavoastra.

Pe langa reparatii, detinem un stoc intreg de componente si piese, originale, necesare unei masini de spalat Franke. Reparatii masini de spalat Franke in Bucuresti si Ilfov la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Apeleaza