Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Reparatii pentru masinile de spalat din marca Candy

Ce va oferim? Master Service este un service specializat in reparatii masini de spalat Candy prezent in Bucuresti, in toate sectoarele, activ si il Ilfov si localitatile din jur. Lucram de peste 10 ani in acest domeniu al reparatiilor masinilor de spalat si putem garanta inlaturarea oricarei anomalii prezenta la un asemenea electrocasnic. Reparatii garantate realizate de specialisti in domeniu, de tehnicieni si electronisti iscusiti, avand o vasta experienta in spate.

masini de spalat candy

Suntem raspanditi in toate sectoarele din orasul Bucuresti avand echipaje echipate cu minimul necesar, pregatite sa intervina si sa repare pe loc masina de spalat. Fiecare echipaj este dotat cu sculele, componentele si piesele, si aparatura necesara diagnosticarii masinii de spalat si repararea acesteia. Pentru orice problema majora ce nu poate fi remediata la domiciliul dumneavoastra, masina de spalat Candy va fi transportata la service.

Oferim in mod gratuit deplasarea la domiciliul dumneavoastra, diagnosticarea si constatarea problemelor, oferirea detaliilor complete despre procesul de reparatie si transportul masinii de spalat la service, dar si inapoi la domiciliul dumneavoastra.

Pentru orice reparatie va oferim garantie de la minim 6 luni, pana la 24 de luni. Master Service ofera servicii de calitate menite sa reziste in timp. Intervenim rapid, in interval de minim 30 de minute, maxim 3 ore de la apelul dumneavoastra.

Detineti o masina de spalat Candy si s-a defectat sau se comporta ciudat? Va recomandam sa apelati la un specialist pentru a evita eventualele probleme si accidente. Nu are importanta defectiunea ce ataca masina de spalat pentru ca noi am intalnit deja majoritatea lor si astfel, putem garanta reparatia masinii de spalat intr-un timp decent, in mod eficient si la un pret accesibil. Oferim probabil cel mai mic pret in raport cu calitatea serviciilor oferite. Garantam calitatea serviciilor. Contactati-ne si nu veti fi dezamagiti!

Apeleaza