Detineti o masina de spalat Ignis si se comporta ciudat? Uzura incepe sa-si spuna cuvantul? Nicio problema! Contactati un service masini de spalat si scapati de probleme. Master Service ofera reparatii masini de spalat Ignis si nu numai, lucram cu toate marcile produse si existente pe piata.

Reparatii masini de spalat Ignis la preturi imbatabile – Bucuresti si Ilfov

Unde lucram? Suntem in Bucuresti, lucram pe toata aria orasului, in toate sectoarele, oferim reparatii masini de spalat in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6. Avem echipaje deplasate in toate aceste zone si intervenim rapid – la apelul dumneavoastra. Fiecare echipa este echipata cu aparatura necesara realizarii pe loc a reparatiei sau cu piesele de schimb necesare masinii de spalat.

Avem peste 10 ani de experienta in acest domeniu si suntem sigur ca nu exista nicio defectiune ce ar putea sa reziste. Garantam reparatia oricarei masini de spalat – in mod rapid si eficient – la preturile cele mai avantajoase de pe piata, in raport cu calitatea serviciilor. Personalul nostru este format din angajati cu simtul raspunderii, majoritatea dintre ei fiind cu noi de la inceputul drumului, avand o vasta experienta in spate si fiind capabili sa depisteze problemele de care sufera masina de spalat chiar si fara aparatura speciala … cu toate acestea, fiecare echipaj este dotat cu aparatura necesara testarii si diagnosticarii masinii de spalat.

masina de spalat ignis

Oferim in mod gratuit deplasarea la domiciliul dumneavoastra, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea problemelor, transportul acesteia la service si inapoi. Ne respectam clientii si suntem deschisi cu fiecare in parte oferind detalii complete ale reparatiei si sfaturi pentru a mentine masina de spalat functionala pentru mai mult timp. GARANTIE pentru orice reparatie a masinii de spalat, fie Ignis, fie alta marca.

Master Service este un specialist in reparatii ale masinilor de spalat oferind serviciile de calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090