Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Master service ofera reparatii masini de spalat in Sector 3 al capitalei.

Daca vi s-a defectat masina de spalat trebuie neaparat sa apelati la un service specializat pentru remedierea problemelor. Desi in Bucuresti exista numeroase service-uri pentru masinile de spalat, Master Service s-a evidentiat acum foarte mult timp prin calitatea serviciilor oferite. Lucrand de peste 10 ani in acest domeniu al reparatiilor masinilor de spalat, am evoluat constant, si nu doar prin experienta ci si prin sculele, aparatura si tehnologia folosita.

Reparatii masini de spalat Sector 3 ? Daca asta cautati, sunteti in locul potrivit. Avem echipe de tehnicieni raspanditi in tot orasul Bucuresti deci, echipa din Sectorul 3 poate interveni rapid in oricare din urmatoarele cartiere: Balta Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudești, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi.

service cu personalitate - calitate

Fiind prezenti in fiecare cartier, deplasarea pana la domiciliul dumneavoastra nu va fi o problema, se va desfasura rapid si va fi gratuita. Pe langa deplasare, tot in mod gratuit oferim diagnosticarea masinii de spalat, constatarea problemelor si defectiunilor si stabilirea detaliilor reparatiei. Tot gratuit vom oferi transportul masinii de spalat la service pentru a fi reparata. Avem 13 ani de experienta in domeniu si, majoritatea personalului a fost cu noi de la inceputul activitatii deci, fiecare tehnician are experienta necesara stabilirii corecte a defectiunilor si indrumarii dumneavoastra catre solutia ideala.

Service masina de spalat echipat modern.

In cei 13 ani de experienta am lucrat cu toate marcile de masini de spalat produse, fie Ariston, Whirlpool, Daewoo, Bosch, Samsung, Siemens, Miele, Candy sau orice alta marca. Am intalnit probabil toate defectiunile ce ar putea afecta o masina de spalat deci, pentru noi nu mai exista mistere, exista doar solutii.

Odata ajunsi la domiciliul dumneavoastra, reparam pe loc masina de spalat in caz de defectiuni minore. Fiecare echipaj este dotat cu aparatura si componentele necesare efectuarii unei astfel de operatiuni pe loc. Pentru defectiunile majore, vom transporta la service masina de spalat si o vom returna in timp record pentru ca dumneavoastra sa o puteti refolosi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Apeleaza