Reparatii masini de spalat Iberna in Bucuresti cu service specializat.

Master Service are o experienta de 13 ani in reparatia masinilor de spalat, de orice marca, printre care si Iberna, oferind reparatii garantate si servicii de calitate la cele mai mici preturi. Avem un atelier complet echipat cu sculele si aparatura necesara efectuarii de reparatii pentru masini de spalat in mod rapid si eficient.

Personalul nostru este calificat in domeniu fiind compus din angajati profesionisti, cu simtul raspunderii, sociabili si atenti la orice detaliu. Cautati un service care sa ofere reparatii masini de spalat Iberna de o calitate superioara? Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca noi va putem garanta acest lucru bazandu-ne pe experienta acumulata, pe personalul calificat dar si pe aparatura ultra-moderna detinuta.

masina de spalat iberna

Echipajele Master Service sunt raspandite in tot orasul Bucuresti, dar lucram si in Ilfov, astfel, fiecare echipaj poate interveni rapid si prompt de la lansarea apelului dumneavoastra. Detineti o masina de spalat Iberna si pare ca s-a defectat? Contactati-ne si noi vom interveni rapid in interval de minim 30 de minute, maxim 3 ore. Oferim gratuit deplasarea pana la domiciliu, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea problemelor, transportul acesteia pana la service pentru a fi reparata, dar si inapoi la domiciliu.

Suntem calificati pentru a lucra si repara peste 20 de marci de masini de spalat si avem un stoc complet cu piese si componente de schimb pentru orice masina de spalat, componente si piese noi si originale.

Reparatii masini de spalat Iberna in Bucuresti si Ilfov la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Peste 10 ani de activitate in domeniu si peste 3000 de clienti multumiti anual. Putem repara orice masina de spalat la domiciliu, in caz de probleme minore sau la service – oferim garantie pentru orice reparatie!

Master Service este un service cu personalitate ce-si respecta clientii oferind preturi imbatabile pentru orice reparatie, garantie si servicii de calitate.

Call Now ButtonApel rapid 0768024090