Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Reparatii masini de spalat Sector 4.

Cautati un service care sa se ocupe de reparatia masinii dumneavoastra de spalat? Ati ajuns in locul potrivit. Firma noastra are activitate in acest domeniu de mai bine de 10 ani si in tot acest timp am efectuat diferite reparatii la masinile de spalat pe toata aria orasului Bucuresti. Suntem raspanditi in tot orasul deci putem oferii reparatii masini de spalat in Sector 4 al capitalei. Echipajul aflat in aceasta zona este complet echipat pentru reparatia pe loc a masinii de spalat si detine un mic stoc cu piese principale necesare pentru schimb.

tehnician master service bucuresti

Reparatiile masinilor de spalat pot fi efectuate pe loc, la domiciliul dumneavoastra doar daca exista probleme minore si echipajul prezent la fata locului detine tot echipamentul necesar efectuarii acestei reparatii. Altfel, masina de spalat va fi transportata la service pentru a fi diagnosticata complet si reparata in mod corespunzator.

Atentie – oferim in mod gratuit deplasarea pana la dumneavoastra, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea defectinilor, transportul acesteia la service si inapoi la dumneavoastra.

Service masini de spalat Sector 4

Avem 13 ani de experienta in acest domeniu si inca de la inceputul activitatii am fost hotarati sa oferim servicii de calitate de care clientul are intr-adevar nevoie. Acesta este si unul din sloganele noastre – Promovam calitatea! In tot acest timp am efectuat reparatii masini de spalat Sector 4 dar si in celealte zone ale orasului. Nu are importanta de unde sunteti, puteti locui in Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești sau alt cartier din acest sector, contactati-ne si ne vom deplasa rapid la dumneavoastra pentru a remedia problemele.

Pentru fiecare reparatie oferim garantie pana la 24 de luni. Personalul nostru este calificat si bine pregatit pentru pentru reparatia oricarei masini de spalat, indiferent de marca sau defectiuni. Daca inca nu am precizat, mare parte din personal este cu noi inca de la inceputul activitatii, deci, tehnicienii nostri au peste 10 ani de experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Apeleaza