Reparații mașini de spalat București - Program: 07:00 - 22:00

Service Profesionist de Reparații Mașini de Spălat la Domiciliu Orice Marcă

Whirlpool, Ariston, Indesit, Arctic, Bosch, Beko, Daewoo, Electrolux, Gorenje, LG, Samsung, Zanussi
Se oferă garanție pentru piese și lucrarea efectuată
Deplasare la domiciliu. Intervenții in 1-3 ore de la apel

Reparam orice marca de masini de spalat

Interventii in 1-3 ore de la apelul dumneavoastra

Constatarea defectului si deplasarea gratuite

Lucram numai cu piese de schimb originale

Service si reparatii masini de spalat LG in Bucuresti si Ilfov

Oferim reparatii masini de spalat LG la preturi accesibile tuturor persoanelor, garantand durabilitatea reparatiilor si calitatea serviciilor. Detinem experienta necesara pentru a repara toate marcile de masini de spalat existente pe piata, printre care si masinile de spalat LG.

Efectuam service de masini de spalat LG in Bucuresti (Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6) Si Ilfov

Pentru fiecare reparatie va oferim garantie pana la 24 de luni si in tot acest timp va oferim consultare gratuita si interventii rapide in cazul in care masina de spalat se defecteaza. Suntem un service masini de spalat cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care am lucrat nu un numar foarte mare de clienti, am reparat mii de masini de spalat, probabil toate marcile produse si am intalnit defectiuni nenumarate, probabil ca am remediat toate problemele ce ar putea sa afecteze o masina de spalat.

masini de spalat lg

Indiferent ca dorim sau nu, vine o perioada cand masina de spalat LG se va defecta si trebuie dusa la un service specializat pentru a fi reparata. Probabil datorita uzurii continue la care este supusa sau unei alte probleme imprevizibile ce ar putea sa atace o anumita componenta va duce masina de spalat la stadiul de defecta. Fie ca-i nevoie de o simpla reparatie, fie de reparatii mai complicate sau de schimbarea unei anumite piese sau componente, noi va putem ajuta. Detinem un stoc total echipat cu piesele si componentele necesare unei masini de spalat, indiferent de marca sau versiune, piese originale si noi pentru care va vom oferi garantie.

Service-ul nostru este complet echipat cu aparatura moderna ce transforma reparatia masinii de spalat intr-o joaca. Avem tehnicieni si electronisti cu o experienta de peste 1 deceniu in domeniu, personal ce poate constata rapid cauza problemelor si poate repara orice defectiune.

Suntem in tot orasul Bucuresti, oferim reparatii in toate sectoarele capitalei, probabil si la domiciliu in caz de probleme minore. Echipajele noastre sunt complet echipate cu aparatura si componentele necesare efectuarii pe loc a unei reparatii.

Contactati-ne, suntem in tot orasul si ne putem deplasa rapid la dumneavoastra, in interval de 30 minute – 3 ore de la lansarea apelului dumneavoastra. Oferim in mod gratuit DEPLASAREA la domiciliu, DIAGNOSTICAREA si CONSTATAREA problemelor si defectiunilor, stabilirea detaliilor aferente REPARATIEI si TRANSPORTUL la service dar si inapoi la domiciliu.

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090