Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Service si reparatii masini de spalat Bosch

Reparam orice masina de spalat, indiferent de marca si versiune, indiferent ca este o masina de spalat vase sau rufe. Masini de spalat Bosch automate reparate de profesionisti rapid, sigur si garantat – reparatii eficiente la preturi imbatabile. Suntem pe piata reparatiilor masinilor de spalat automate din anul 2002 si, de mai bine de 10 ani reparam orice tip de masina de spalat, indiferent de defectiune. Am intalnit probabil toate defectiunile ce pot afecta o masina de spalat si suntem absolut siguri ca nu exista anomalie ce nu poate fi reparata.

masina de spalat bosch

Noi suntem Master Service, avem un atelier complet echipat cu scule si componente necesare masinilor de spalat, detinem aparatura de ultima generatie pentru a efectua orice tip de reparatie. Oferim in mod gratuit deplasarea – diagnosticare – transportul masinii de spalat la service.

Reparatia pentru o masina de spalat Bosch decurge in mod natural, fara piedici si fara mistere deoarece echipele noastre sunt formate din angajati cu o vasta experienta in domeniu, tehnicieni cu peste 10 ani de activitate si probabil cei mai iscusiti electronisti din oras.

Detinem echipe raspandite in toate zonele orasului Bucuresti, detinem echipe si in Ilfov, echipaje dotate cu minimul necesar de scule si componente, echipati cu ustensilele si aparatura necesara efectuarii unei reparatii la domiciliu.

Service masini de spalat in Bucuresti

Service masini de spalat Bosch in Bucuresti dotat cu toate componentele si piesele de schimb necesare acestei marci de electrocasnica. Pentru orice reparatie noi va oferim garantie pana la 24 de luni. Master Service va ofera serviciile de care aveti nevoie la preturi avantajoase, pune pret pe calitate si promoveaza transparenta serviciilor. Nu conteaza marca masinii de spalat, contactati-ne si noi va garantam reparatia acesteia.

Printre cele mai raspandite tipuri de defecte si reparatii ale masinilor de spalat, enumeram: schimbarea periilor colectoare, schimbarea electrovalvalvei ; inlocuirea amortizoarelor sau telescoapelor, inlocuirea rulmentilor, simering prin decapsulat – capsulat cuva duraprop ; inlocuirea bucsei sau axului tambur ; schimbat pompa evacuare, inlocuirea garniturii hubloului, a curelei sau a rezistentelor si lista poate continua.

Aveti o masina de spalat din marca Bosch si vi s-a defectat? Nu ezitati – contactati un specialist, apelati-ne si ne vom deplasa rapid la domiciliul dumneavoastra pentru a inspecta problemele si pentru a stabilit detaliile reparatiei.

Apeleaza