Service autorizat in reparatii masini de spalat Arctic

Echipa Master Service va ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi de pe piata. Suntem dotati si echipati modern si avem tehnicieni iscusiti in reparatiile masinilor de spalat de marca Arctic.

Lucram in tot orasul Bucuresti si in Ilfov; avem echipe raspandite pe toata aria orasului, in toate sectoarele.

Service masini de spalat Arctic

reparatii masini de spalat arctic Detineti o masina de spalat Arctic si vi s-a defectat? Apelati-ne si in interval de 30 minute – 3 ore un tehnician al echipei Master Service se va deplasa la dumneavoastra pentru a diagnostica masina de spalat. Oferim in mod gratuit deplasarea la fata locului, diagnosticarea masinii de spalat si transportul acesteia la service.

Lucram de Luni pana Sambata intre orele 07:00 – 22:00 in tot Bucurestiul iar Duminica acceptam doar programari telefonice sau online pentru interventii din a doua zi. Va prezentam mai jos cateva din versiunile masinilor de spalat din clasa Arctic : Arctic L 600 T; Arctic EL 642; Arctic C 800 A; Arctic C 1000 A; Arctic BA 1000 A+; Arctic BE 1200 A; Arctic BA 800; Arctic BE 1000 TA; Arctic BE 1400 AG;

Detinem un personal calificat cu experienta vasta in domeniu si astfel, orice reparatie a masinii de spalat va decurge in mod natural, fara piedici sau greseli. Atelierul nostru este echipat modern cu aparatura necesara depistarii rapide a erorilor atat mecanice cat si electronice. Reparatii masini de spalat Arctic in Bucuresti oferite de echipa MasterService – rapid, eficient, accesibil.

In tot acest timp de cand suntem pe piata, am efectat diferite reparatii ale masinilor de spalat Arctic, printre care mentionam: reparatia electrovalvei, schimbarea sau repararea pompei de evacuare, reparatii la nivelul filtrelor de scame, am remediat hubloul, cuva, rezistentele si curelele masinii de spalat, am inlocuit rulmentii, am efectuat reparatii pentru rulmentii motor, bucsa si axul tambur; am schimbat periile colectoare etc.

Contactati-ne si comunicati-ne problema! Puteti sa consultati sectiunea de Defectiuni si Sfaturi utile pentru depista problema. Master Service : 13 ani de experienta in reparatiile masinilor de spalat. Pentru fiecare serviciu efectuat va oferim garantie pana la 24 de luni.

Ca si orice alta aparatura electrocasnica, o masina de spalat are momente cand se uzeaza mult si se defecteaza. In aceste momente este recomandat sa apelati la un service pentru a remedia problema. Puteti inspecta dumneavoastra personal masina de spalat folosind manualul masinii si sectiunea pusa la dispozitie de echipa noastra. Noi insa, va recomandam sa contactati un specialist care sa diagnosticheze si sa va prezinte complet si detaliat cauzele problemelor. Suntem in Bucuresti si lucram in toate sectoarele si cartierele. Detine o masina de spalat defecta? Apelati-ne si vom interveni rapid!

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090