Reparatii masini de spalat Zanussi ieftin si rapid

Master Service este specializat in reparatia masinilor de spalat de toate marcile, nu doar Zanussi. Suntem o echipa formata din profesionisti, tehnicieni capabili si dedicati meseriei, eficienti in reparatii masini de spalat Zanussi. Avem peste 10 ani de activitate in acest sector si dorinta noastra de a lucra este departe de a fi secata. Lucram in tot orasul Bucuresti, oferim reparatii masini de spalat si in Ilfov si localitatile din jur. Avem echipaje deplasate in toate sectoarele orasului, pregatiti pentru interventii rapide in interval de 30 de minute si 3 ore, in functie de disponibilitatea echipei.

Cititi si despre reparatiile masinilor de spalat Whirlpool

Service reparatii masini de spalat Zanussi complet echipat

reparatii masini de spalat zanussi

Service specializat in reparatiile masinilor de spalat de orice tip, fie de rufe, fie de vase. Oferim cele mai avantajoase preturi de pe piata si o calitate a serviciilor incontestabila. Service masini de spalat Zanussi echipat modern, utilat complet cu aparatura de ultima generatie si dotat cu o gama larga de piese si componente necesare masinilor de spalat. Indiferent de defectiunea de care sufera masina de spalat, contactati-ne si va garantam reparatia.

Lucram de Luni pana Sambata intre orele 07:00 – 22:00, oferim reparatii diverse si complexe incepand cu schimbarea celei mai putin semnificante piese si terminand cu reparatiile electronice ale masinii. Echipele de interventie raspandite in oras sunt echipate complet cu aparatura, sculele si componentele necesare realizarii unei reparatii la domiciliu a masinii de spalat. Oferim gratuit deplasarea, diagnosticarea si constatarea problemelor si transportul masinii de spalat la service pentru reparatii – PLATITI DOAR REPARATIA, fara alte costuri.

Daca detineti o masina de spalat Zanussi si suspectati aparitia unor defectiuni,nu ezitati, contactati-ne si vom interveni rapid. Atentie! Va recomandam sa nu incercati a repara dumneavoastra personal masina de spalat fara a avea cunostinte minime in domeniu! Este posibil sa dereglati complet componenta defecta sau sa defectati alte componente conectate! Apelati la un specialist. Master Service promoveaza calitatea si transparenta serviciilor!

Call Now ButtonApel rapid 0768024090