Reparatii pentru masini de spalat LG

Vi s-a defectat masina de spalat si nu stiti la cine sa apelati? Masina de spalat semnalizeaza avarii la fiecare program de spalat si se comporta din ce in ce mai ciudat? Nu exista motiv de panica. Echipa Master Service va ofera serviciile de care aveti nevoie la cele mai accesibile preturi de pe piata. Reparatii masini de spalat LG dar si alte marci in mod rapid, eficient, profesional si accesibil.

Reparatii masini de spalat LG

Daca detineti o masina de spalat LG si daca aceasta are unul din urmatoarele comportamente: nu porneste – verificati daca este conectata la sursa de energie electrica sau daca-i selectat vreun program de spalare; nu se alimenteaza cu apa – verificati daca sita de la electrovana este infundata sau daca este oprita apa curenta; nu incalzeste apa – verificati daca este setata o temperatura de incalzire; sau un alt comportament ciudat : atunci ar trebui sa va ganditi sa apelati la un service pentru masini de spalat.

De ce sa apelati la un service? In primul rand, echipele de interventie ale service-urilor sunt compuse din oameni cu experienta in domeniu si astfel, masina de spalat va fi pe maini bune. Un service este complet echipat cu aparatura necesare sesizarii, diagnosticarii si reparatiei masinii de spalat si este dotat cu piese si componente pentru toate marcile de masini de spalat.
Un service, dupa reparatia masinii de spalat, va oferi o garantie si astfel, pe viitor va puteti prezenta la sediu pentru rezolvarea anomaliilor.

Service masini de spalat LG complet echipat

Master Service va poate oferi o reparatie completa la un pret corect! Avem echipe in toate sectoarele din Bucuresti, in Sector 1,2,3,4,5 si Sector 6, in Ilfov, suntem pregatiti sa intervenim rapid in cel mai scurt timp de la apelul dumneavoastra.

Oferim gratuit deplasarea pana la domiciliul dumneavoastra, diagnosticarea si constatarea problemelor de care sufera masina de spalat, transportul acesteia la service pentru a fi reparata, dar si inapoi la dumneavoastra. Echipele noastre sunt dotate cu minimul necesar efectuarii unei reparatii chiar la domiciliul dumneavoastra. Totusi, sunt unele probleme ce necesita o reparatie complexa si atunci masina de spalat va fi transportata la service.

Avem peste 10 ani de activitate in acest domeniu si aproximativ 3000 de clienti multumiti anual. In caz ca detineti o masina de spalat LG si ar prezenta probleme, nu ezitati, contactati-ne si ne vom deplasa rapid la dumneavoastra.

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090