Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090

Atunci cand vine vorba despre branduri de top pe piata masinilor de spalat rufe ne gandim la performanta, pana si cele mai scumpe aparate electrocasnice sunt introduse in topuri sau in liste cu cele mai bune, cele mai rele sau cele mai economice masini de spalat de pe piata. Toate acestea datorita recenziilor si a parerilor celor mai avizate persoane in domeniu: utilizatorii si specialistii din service-urile de masini de spalat de peste tot din lume.

branduri de top masini de spalat rufe

Si noi, cei de la Master Service – cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti-Ilfov, am analizat datele de la cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata, atat cele cu incarcare verticala, cat si cele cu incarcare frontala, si am alcatuit o lista cu acele branduri de top masini spalat rufe pe piata masinilor de spalat, pe care se merita sa le cumperi pentru casa ta.

Un anumit numar de marci ies in evidenta datorita faptului ca sunt cel mai des cumparate de catre romani sau de catre straini. Referitor la toate aceste branduri de masini de spalat, producatorul si designul difera, la fel ca si unele functii, care in mod normal afecteaza fiecare in parte performanta aparatului electrocasnic si conditiile de functionare sau garantia.

Branduri de top masini spalat rufe cu incarcare frontala

Cele mai bune masini de spalat de pana acum, care au facut fata testelor si anilor, carora le-au fost acordate note de la Foarte bine la Excelent sunt modelele de la Electrolux, Kenmore, Samsung, Whirlpool, LG si Zanussi.

Branduri de top eficiente la masinile de spalat cu incarcare verticala

Samsung sau LG sunt doua marci care au mers foarte bine in acesti ultimi ani privitor la achizitionarea de masini de spalat. Acestea sunt de asemenea notate cu Foarte bine sau Excelent. In urma acestor doua branduri de top, vin modelele de masini de spalat de la producatori precum Whirlpool, Maytag, Kenmore sau Gorenje. In ceea ce priveste masinile de spalat cu uscatoare puternice, care fac fata, Master Service iti recomanda modelele de la LG sau de la Samsung.

Si, din fericire, aceste branduri si alte branduri de masini de spalat se regasesc in oferta noastra de marci de electrocasnice pe care le reparam, pe care le diagnosticam si carora le schimbam piesele sau le indreptam erorile in cadrul celui mai bun service masini de spalat Bucuresti -Ilfov.

Comments

  1. Pavel madalina

    Masina de spalat e o necesitate intr.o familie .. mai ales in situatia in care ai si copii !! Reparatiile sunt necesare si nevoite … atat cat sa permita funcionarea fara probleme !!

  2. Liviu

    Mulțumesc din suflet pt ajutor.contactati cu încredere aceasta firma!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Apeleaza