Cele mai multe gospodarii din Romania se pot lauda in momentul de fata cu detinerea unei masini de spalat in baie, bucatarie sau intr-o camera speciala pentru rufe. Asadar, a avea un ajutor electrocasnic care sa se ocupe de gramezile de rufe si de lenjerii de casa murdare este foarte convenabill pentru majoritatea romanilor. Insa, deseori, a detine o masina de spalat este ca si cum ai avea o a doua persoana in casa care se ocupa de aceasta sarcina, fara ca tu sa-ti mai faci vreo grija si fara sa te preocupi prea mult de situatia sa.

masina de spalat eficienta

Este ca si cum ai avea un servitor care este platit pentru asta si tie nu-ti mai pasa de nimic, insa cu o masina de spalat situatia sta altfel. Iti dai seama ca un asemenea ajutor in casa este doar un simplu aparat electrocasnic ce are o garantie si fara o intretinere permanenta, nu poti ajunge departe cu durata sa de viata. De aceea, de indata ce vei observa orice problema legata de masina ta de spalat, trebuie sa suni la noi si sa iti faci o programare

la cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti si Ilfov – Master Service.

Fie ca aparatura ta de spalat rufe nu elimina apa, nu se roteste sau pur si simplu nu porneste, la Master Service poti gasi solutionare, pentru ca experienta noastra si specialistii celui mai bun service masini de spalat pot face minuni cu aparatul tau uzat sau foarte prost intretinut. Tehnicienii Master Service vor face tot posibilul sa descopere erorile masinii de spalat dar si sa previna ce se poate pentru ca aparatura ta de spalat haine sa aiba o viata lunga si sa iti slujeasca la nevoie.

Ce servicii oferim noi la Master Service?

  •  Reparatii masini de spalat Bucuresti si in toata zona Ilfov. Rapid si eficient
  •  Deplasare rapida de la efectuarea apelului
  •  Deplasare, constatare, diagnostic si transport gratuit
  •  Reparatii in cazul a peste 20 de branduri de masini de spalat
  •  Garantia lucrarii de pana la 24 de luni

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090