Service masini de spalat Bucuresti- Master Service, este singura solutie atunci cand vi se întâmplă ca mașina de spălat să se strice exact când vă este lumea mai dragă. Înainte de sărbători, când aveți o mulțime de lucruri de spălat și de împrospătat sau la sfârșitul săptămânii atunci când vedeți că este coșul plin de rufe murdare și doriți să faceti curățenie.

service masini de spalat bucuresti master service

 

Asta este o experiență stresantă, cu care ați avut de-a face de multe ori poate, mai ales dacă problema mașinii de spălat este una gravă, și nu doar ceva superficial. Ca să evitați a avea astfel de probleme, este bine să vă cumpărați mașini de spălat de cea mai bună calitate, întruna din clasele economice de top și cu o garanție de minim 2 ani.

Însă, chiar dacă ați făcut așa ceva și mașina de spălat Arctic, Bosh sau Hoover da semne de oboseală și nu mai face față spălărilor repetate, atunci apelați la noi: un service masini de spalat Bucuresti cu o gamă de servicii clasa întâi.

Cu experiență bogată și cu o gamă extinsă de mărci mașini de spălat care pot fi reparate în cel mai rapid timp. Înainte de a lua o decizie privitoare la înlocuirea oricărui aparat electrocasnic din casă, gândiți-vă mai întâi că acesta poate fi reparat, iar banii dați vor fi mult mai puțini decât în cazul schimbării complete a aparatului în cauză.

Așa și cu mașina de spălat. Câteodată, tot ce este problematic la o asemenea mașinărie poate fi reparat în cadrul unui service mașini de spălat. Adică la noi!

Sună-ne la al nostru service masini de spalat Bucuresti ( Master Service) și informează-ne cu privire la:
  • • Tipul mașinii de spălat deținute(cu încărcare verticală sau frontală)
  • • Modelul sau brandul de mașină de spălat deținut(noi garantăm o gamă foarte largă de mărci mașini de spălat la care găsim soluționare: Arctic, Ariston, Beko, Candy, Daewo. Ignis, LG, Meister, Miele, Samsung, Technolux, Zanussi, etc.)
  • • O idee clară și succintă despre eventuala problemă a mașinii de spălat(nu elimină apa, se oprește brusc, nu intră în centrifugare, nu încălzește apa, face foarte mult zgomot, etc.)
  • • Locația dumneavoastră(pentru prezentarea noastră la domiciliu și diagnosticarea sau chiar repararea pe loc a defecțiunii mașinii de spălat) Pentru că avem o experiență vastă de muncă în ceea ce privește acest service mașini de spălat din București, și pentru că toți clienții noștri sunt satisfăcuți de munca depusă și de tarifele percepute, puteți apela cu încredere la noi atunci când constatați probleme la mașina de spălat.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090