web analytics

Cum se instaleaza o masina de spalat este intrebarea multora. Noi zicem asa…Tu ia-ti o masina de spalat ca de restul ne ocupam noi, ca doar suntem un service masini de spalat din Bucuresti cu o experienta bogata pe piata acestor servicii din Romania.

cum se instaleaza o masina de spalat

Atata timp cat vei dispune de un asemenea aparat electrocasnic in casa ta, munca iti va fi usurata iar daca vei intampina probleme in functionarea acestuia, mai ales dupa perioada de garantie oferita de producator, noi vom gasi solutia la defectiunile sau erorile pe care le prezinta masina ta de spalat, si chiar suntem dispusi sa venim sa iti aratam cum se instaleaza o masina de spalat, intr-un timp util si rapid!

A dispune de propria masina de spalat rufe este o modalitate grozava pentru a economisi timp si bani in timpul spalarii de rufe. Chiar daca esti la casa ta ori stai in chirie undeva, ai nevoie de ajutor atunci cand vrei sa stii cum se  instaleaza o masina de spalat in baie sau acolo unde iti doresti sa o amplasezi. Master Service te invata!

Cum se instaleaza masina de spalat, trebuie sa stiti ca o asemenea aparatura moderna poate fi o sarcina destul de intimidanta, chiar si pentru un barbat. Uite ce iti recomanda un service masini de spalat din Bucuresti, adica noi, pentru a te ocupa de aceasta treaba:

  •  Mai intai de toate, alege o masina de spalat cu dimensiuni potrivite spatiului in care o vei amplasa. Daca te-ai gandit la o nisa din baie, atunci ia niste masuri si fa cumparaturi inteligente de masini de spalat. Vei gasi dimensiunile acesteia pe eticheta ei sau o vei putea chiar masura odata ajuns la magazin.
  •  Alege mereu cel mai bun loc pentru amplasarea masinii de spalat. Trebuie sa stii ca o suprafata dreapta, neteda, va fi mereu ideala pentru instalarea unui astfel de aparat. Pentru ca, in caz contrar, vei avea parte de scurgeri de apa, de vibratii ale pardoselii si ale peretilor din cauza decentrarii masinii atunci cand va fi pornita.
  •  Conecteaza furtunul de alimentare cu apa la masina de spalat si ai grija sa strangi bine ca sa nu te trezesti cu scurgeri de apa in casa. Conecteaza furtunul de apa rece la teava de apa in cauza.
  •  Si furtunul de scurgere al apei trebuie sa fie instalat corect pentru a preveni scurgerile de apa daunatoare. In cazul in care masina de spalat este situata langa cada de baie sau WC, poti pune furtunul de evacuare a apei peste marginea acestora astfel incat apa sa se reverse acolo. Daca nu, va trebui sa montezi furtunul de evacuare al apei la teava de scurgere a apei menajere.
  •  De asemenea, ai grija ca furtunurile de alimentare sa nu prezinte zgarieturi sau uzura. Daca dispun de asa ceva, este bine sa le schimbi cu altele noi.
  •  Poti folosi, pentru a impiedica apa sa curga pe jos, in camera in care ai instalat masina de spalat, o tava de scurgere pe care sa o situezi sub aparatul in cauza.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090