web analytics

Defectiuni ale masinii de spalat de care trebuie sa tii cont! Marcile de masini de spalat variaza destul de mult, insa exista unele defectiuni pe care toate aceste masinarii le au in comun. Iar service-ul nostru de masini de spalat stie exact care sunt acestea, si mai mult decat atat le si poate repara in cel mai bun timp posibil.

defectiuni ale masinii de spalat
Usage: CR February 2014, Story: UpFront, Brand: LG Model: WT1101CW
CU:Photographer: John Walsh

Cand spunem ca toate masinile de spalat au cate ceva in comun, un prim exemplu ar fi motorul electric de care dispune fiecare dintre ele. Toate aceste aparaturi au atat cicluri de rotire, cat si de centrifugare. Si, de vreme ce ambele cicluri sunt actionate de cate un motor electric, toate masinile de spalat au un fel de mecanism care poate duce la succederea unei actiuni cu alta.

De asemenea, toate masinile de spalat au cate o modalitate prin care umplu cuva cu apa de spalare si o modalitate de drenare a apei de spalat utilizate. In aceeasi maniera, masinariile care spala rufe au un fel de a controla nivelul de apa din cuva, pentru a preveni scurgerile prin supraincarcare sau prin forta centrifuga din timpul ciclului de centrifugare.

Toate masinile de spalat au un mecanism care franeaza rotirea cosului la sfarsitul fiecarui ciclu de rotire sau un fel de blocare a capacului pentru a face imposibila deschiderea capacului in timpul sau imediat dupa ciclul de centrifugare al masinii de spalat. Nu in ultimul rand, toate aceste aparaturi au cate un temporizator care controleaza si coordoneaza fiecare comanda a masinii: START, STOP si durata ciclurilor diferite puse in functiune la un moment dat.

Care sunt, asadar, cele mai intalnite defectiuni ale masinii de spalat, carora le putem gasi solutionare in service masini de spalat Bucuresti?

  • Erori si avarii in timpul ciclului de spalare sau la pornirea masinii de spalat
  •  Durata prea mare de timp a programului de spalare setat
  •  Zgomote intense si miscari ale masinii de spalat in timpul ciclului de spalare
  •  Folosirea apei reci atunci cand masina spala rufe
  •  Prea multa sau prea putina apa folosita in cazul spalarilor
  •  Detergent inca vizibil pe rufe, din cauza surplusului de produs in compartiment sau din cauza calitatii detergentului de rufe
  •  Masina de spalat se opreste brusc

Daca oricare dintre aceste probleme si erori la masina dumneavoastra de spalat este remarcata, va puteti uita prin manualul acesteia sau ne puteti suna pe noi, cel mai calitativ si rapid service masini spalat Bucuresti, pentru a face o diagnoza sau pentru a va repara defectiunile aparaturii in cauza.

 P.S: Indiferent de problema, daca masina dumneavoastra se afla printre marcile de masini de spalat de care ne ocupam, Master Service va poate fi un aliat de incredere! Sunati-ne!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090