Aceste defectiuni masini de spalat iti dau batai de cap? Sună la Master Service!

Master Service – Service de reparatii masini de spalat ( noi suntem) si reparam cele mai intalnite defectiuni masini de spalat cu care se confrunta clientii nostri din Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Suntem un service masini de spalat eficient care are o experienta ce isi spune cuvantul si profesionisti care dau de cap la tot felul de probleme si erori ale masinii de spalat. Mai mult decat atat, nu reparam doar anumite marci de masini de spalat de pe piata, ci toate modelele de masini de spalat de la branduri diverse. Datorita faptului ca ne-am confruntat de-a lungul timpului cu o clientela imensa si cu felurite defectiuni masini de spalat, poti lasa in seama noastra si aparatul tau electrocasnic.

Master Service – La dispozitia apelului vostru!

Dar ca sa iti vina mai usor sa apelezi la noi, inainte de a ne contacta, te poti uita prin lista de defectiuni masina de spalat cu care ne-am confruntat de-a lungul vremii si carora le-am oferit solutionare in cel mai scurt timp:

  • Daca masina de spalat nu elimina apa, atunci poate ca este vina ta si nu ai selectat programul care trebuia. Daca nu este, insa, vorba despre asta, si masina de spalat este infundata sau defecta(cel mai probabil), suna la noi si vom veni sa ii facem un diagnostic, apoi ii vom da de cap pentru tine.
  • Una dintre cele mai intalnite defectiuni masini de spalat se refera la faptul ca masina nu intra in centrifugare. Vezi daca este cazul la tine si contacteaza un service masini de spalat eficient, adica pe noi – Master Service.
  • Masina de spalat se opreste brusc, inainte sa se fi terminat programul de curatare a rufelor.
  • Apa folosita de catre masina de spalat este insuficienta sau este in plus.
  • In loc sa incalzeasca apa rece pe care o trage pentru spalat, masina foloseste doar apa rece pentru curatarea rufelor.
  • Una dintre acele defectiuni masini de spalat cu care am avut de-a face des se refera si la zgomotul prea mare facut de aparatul electrocasnic in procesul de spalare a rufelor.
  • Masina de spalat afiseaza anumite erori pe ecranul sau electronic, fie in timpul programului, fie la inceput sau la sfarsit, vezi daca le gasesti in manual tehnic al masinii iar daca nu, suna-ne pe noi. Un service masini de spalat eficient ca Master Service ii va da de cap problemei si va rezolva eroarea in cel mai scurt timp.

 

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090