web analytics
Noi iti prelungim viata!

Avand o activitate bogata pe piata reparatiilor de masini de spalat din Bucuresti si imprejurimi, Master Service – service reparatii masini de spalat profesionale garanteaza cele mai eficiente si rapide servicii de solutionare a tuturor problemelor si erorilor intampinate de o masina de spalat. Pentru ca experienta isi spune cuvantul in cazul nostru(peste 13 ani de activitate), noi – Master Service – iti spunem pe bune ca masina ta de spalat nu trebuie sa functioneze doar 2 ani de zile, asa cum este indicat in majoritatea cazurilor de garantie.

Suntem mai mult decat in masura sa te ajutam cu reparatii masini de spalat profesionale!

Noi suntem un service masini de spalat Bucuresti si Ilfov care prelungeste viata aparatului tau electrocasnic, asta daca vei apela la serviciile noastre calitative. Trebuie sa afli, de asemenea, faptul ca odata cu activitatea noastra indelungata pe piata de servicii masini de spalat, am luat la cunostinta despre majoritatea problemelor si defectiunilor ce pot aparea la o asamenea masinarie.

Asadar, suntem mai mult decat in masura sa te ajutam cu masina de spalat(indiferent de marca), deoarece pana in momentul de fata am lucrat si am reparat o multitudine de marci masini de spalat, dintre cele mai cunoscute, dar si mai putin cunoscute, din gospodariile a mii de bucuresteni si nu numai.

Pentru ca avem tehnicieni priceputi si oameni care stiu cum sa te ajute in orice situatie, noi – Master Service – service reparatii masini de spalat profesionale ne vom prezenta la fata locului si vom inspecta de indata masina ta de spalat. Iar, in urma verificarii vom pune un diagnostic si ne vom pronunta asupra situatiei acesteia. Se poate sa o reparam pe loc la domiciliul dumneavoastra sau va trebui sa o luam in service masini de spalat la noi.

Nu iti fa griji pentru ca serviciiile de deplasare, constatare, diagnostic si transport sunt oferite in mod gratuit catre dumneavoastra – clientul nostru

Iar ca sa iti facem si mai usoara situatia, iti punem la dispozitie numele marcilor de masini de spalat cu care am lucrat pana acum si carora le-am gasit solutii si le-am oferit serviciile noastre de reparatii masini de spalat profesionale. Asadar, printre cele mai cunoscute branduri se numara Beko, Hoover, Bosch, Indesit, Arctic, Meister, Ignis, Electrolux, Ariston, Samsung, LG, Zanussi, Technolux, Daewoo, Iberna, Philco, Ardo, Smeg, Siltal, Candy, Franke, Miele, Gorenje, Siemens si Whirlpool.

Insa, chiar daca marca masinii tale de spalat nu se regaseste printre aceste denumiri, nu te ingrijora. Suna la noi – Master Service si spune-ne care este problema. Cu siguranta vom gasi o solutionare si pentru problema masinii dumneavoastra de spalat!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090