web analytics
Cele mai mari greseli ale utilizarii masinii de spalat

A pune la spalat rufe este o rutina destul de simplu de efectuat intr-o gospodarie. Atata timp cat nu te apuci singur de spalat rufe la mana, este ok, pentru ca ai o masina de spalat haine care sa faca asta in locul tau. Dar, de cele mai multe ori, cand iti iei o asemenea aparatura care sa te ajute in treburile casei, nu te gandesti ca mai are nevoie si de intretinere si o curatare regulata. Stii, totusi, ca unele greseli pe care le faci atunci cand utilizezi masina de spalat rufe pot deveni fatale functionarii acesteia?

reparatii

Uite si tu care sunt cele mai mari erori pe care le poti face si ai grija de aparatul care duce greul spalarii hainelor, pentru a nu te trezi in service masini de spalat mai curand decat ai fi preconizat.

1. Pui detergent in masina la ghici. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face, deoarece fiecare masina in parte si fiecare incarcatura de haine din ea are nevoie de o anumita doza de detergent. Asa ca mai bine cauta in instructiunile masinii de spalat sau chiar pe eticheta detergentului in cauza, pentru a vedea care este dozajul cel mai bun.

2. Supraincarci masina de spalat. Stii, in ziua de azi, masinile de spalat din comert sunt din ce in ce mai mari, si asta te face sa crezi ca ai putea pune tone de haine in ele deodata. Insa, nu mai cadea in aceasta capcana si incearca sa respecti capacitatea masinii tale de spalat. Altfel, o vei supraincarca si va “muri” destul de curand, nemaifiind in stare nici sa reziste acelor doi ani de garantie.

3. Nu cureti deloc sertarele de detergent. Fiecare masina de spalat are cel putin un sertar pentru detergent, unul pentru balsamul de rufe si unul(poate) pentru solutia anticalcar. Tu uiti sau nu iti dai seama ca panna si aceste locuri ale masinii de spalat trebuie curatate si clatite frecvent. Altfel, din cauza unui asemenea lucru minor te vei trezi cu masina intr-un service masini de spalat si nu vei sti de ce.

Asadar, daca iti pasa de masina ta de spalat, ai grija de ea, respecta-i functiile si instructiunile de utilizare si nu o lua de buna. Pana la urma, are si ea o perioada de viata si iti doresti sa te tina mult timp, pentru ca nu degeaba ai investit bani buni in ea. Oricum, pentru orice situatie in care ai probleme grave cu aparatul electrocasnic, poti suna la noi – Master Service – cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti si Ilfov, pentru a verifica, diagnostica si repara masina ta de spalat cu erori.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090