web analytics

De reparatii masina de spalat am vorbit des. Insa nu si de intrebarile in mod general. Chiar daca un aparat nou este luat de bun si se crede ca ar trebui sa reziste cu stoicism cel putin in anii in care are garantie, nu este chiar atat de simplu. Masina de spalat rufe, ca orice alta aparatura electrocasnica, trebuie intretinuta si ingrijita bine, pentru a rezista cat mai mult timp nevoilor utilizatorilor.

reparatii masina de spalat

Uite cateva intrebari frecvente legate de reparatii masina de spalat si functionarea masinii de spalat, ce sunt pe buzele tuturor celor care detin asa ceva sau care doresc sa isi achizitioneze un astfel de aparat:

  •  Masina de spalat trebuie sa fie neaparat echilibrata?

Da. Este vital ca orice masina de spalat sa fie instalata in cel mai bun echilibru in spatiul ce ii va servi de amplasare. Altfel poate face mult zgomot si se poate uza mai repede decat este garantat. Insa cand aveti astfel de probleme, ne putem ocupa de reparatii masina de spalat, direct la domiciliul vostru.

  • Masinile de spalat cu incarcare frontala sunt mai eficiente decat cele cu incarcare verticala? Cat de des am nevoie de reparatii masina de spalat?

Da. Ba chiar costurile mai ridicate ale unui aparat de spalat rufe cu incarcare frontala pot fi recuperate in doar cativa ani prin economiile la apa, energie si detergent.

  •  De ce apa din cadrul ciclului de spalare cu apa calda nu este atat de fierbinte pe cat ar trebui?

Si totusi, se poate sa nu fie asta cauza si, in schimb, valva de apa poate fi limitata sau pot exista sedimente pe ecran care blocheaza volumul de apa calda ce alimenteaza masina de spalat. Verifica masinaria de defectiuni sau erori si cheama in ajutor un service masini de spalat care sa diagnosticheze problema si sa repare ceea ce este de reparat.

Noi suntem acel service masini de spalat Bucuresti de care ai nevoie atunci cand observi defectiuni la aparatura ta de spalat rufe. Suna-ne si fii sigur de solutionare!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090