Masina de spalat care nu necesita electricitate

In locurile in care apa nu este usor accesibila, spalarea rufelor necesita un efort foarte mare si transportarea apei de la surse aflate la distante mari. O solutie pentru oamenii din acele locuri ar putea fi masina de spalat Swirl (vartej) care poate fi folosita cu usurinta si nu necesita electricitate. Creata de DesignAffairs Studio, masina de spalat este de fapt compusa dintr-un glob cu capac si un maner lung, relateaza Ecofriend.

Astfel, pentru spalare utilizatorul trebuie doar sa puna rufele in glob si sa mearga cu ele la o sursa de apa, dupa care pune apa peste rufe si in drumul sau inapoi catre casa acestea se spala automat in globul care se rostogoleste.Cand nu este folosita, masina de spalat Swirl poate fi folosita pe post de cos de rufe, sau recipient pentru  apei.

Astfel, pentru spalare utilizatorul trebuie doar sa puna rufele in glob si sa mearga cu ele la o sursa de apa, dupa care pune apa peste rufe si in drumul sau inapoi catre casa acestea se spala automat in globul care se rostogoleste.

Cand nu este folosita, masina de spalat Swirl poate fi folosita pe post de cos de rufe, sau recipient pentru stocarea apei.

Lasă un răspuns

Call Now ButtonApel rapid 0768024090