Program de lucru: Luni‑Sambata  08:00‑22:00   Duminica 10:00‑17:00
Suna acum:   0768.024.090
Masina de spalat poate trai mai mult. Ce trebuie sa facem?

Cine si-ar mai imagina viata in aceste vremuri fara o masina de spalat in casa? Sigur, viata poate merge inainte si fara o masina de spalat, insa trebuie sa recunoastem ca aceasta ne poate ajuta destul de mult. Mai ales ca ne-ar scuti de un timp pierdut alocat spalarii manuale a lucrurilor. Iar in aceste vremuri, timpul liber de care dispunem este tot mai limitat!

reparatii masini de spalat in bucuresti

Insa, nu putini dintre voi v-ati confruntat mai devreme sau mai tarziu cu diverse defectiuni ale masinii de spalat. Iar asta v-a facut mai mult ca sigur sa va intrebati daca este si vina voastra pentru defectarea acesteia! Astazi vrem sa va povestim despre cateva aspecte pe care ar trebui sa le luam in seama pentru a avea mai multa grija de masina de spalat si pentru a nu apela la un service masini de spalat!

            Ce trebuie sa facem ca sa prelungim viata masinii de spalat?

Calcarul este si va fi unul dintre principalii dusmani ai masinii de spalat. Odata ce calcarul s-a depus si a afectat masina de spalat, calitatea spalarii, stoarcerii si uscarii hainelor nu va mai fi la aceiasi parametri cu care ne-am obisnuit. De aceea este bine sa avem in vedere o solutie anticalcar pe care sa o utilizam pentru a preveni astfel de probleme!

Acum ca ne-am lamurit in privinta calcarului, ajungem la tartru. Depunerile de tartru se regasesc de obicei pe tevile masinii de spalat, acestea aparand dupa efectuarea numeroaselor spalari. Pentru a impiedica aceste depuneri de tartru, am putea inlocui odata la ceva timp balsamul de rufe cu otel alb. Si nu trebuie sa va speriati, acesta va va face hainele si mai albe si nu va mirosi absolut deloc.

De asemenea, daca stiti ca nu ati folosit niciodata aceasta metoda, ar fi bine sa faceti acum un tratament complet in acest sens. Pentru asta va trebui sa torni doi litri de otet alb in compartimentul pentru detergenti, lasand masina sa functioneze fara incarcatura.

Nu in ultimul rand, este bine sa avem in vedere si unele sfaturi ceva mai generale. Spre exemplu, trebuie sa stim ca nu este bine sa punem pe masina de spalat obiecte grele, acestea facand masina de spalat sa vibreze mai mult decat ar fi normal. De asemenea, am putea curata geamul hubloului odata la ceva timp, si pe acesta depunandu-se calcar sau detergent. Daca avem o masina prevazuta si cu functia de uscare, ar fi bine ca odata la ceva timp sa curatam filtrul de scame.

Insa, chiar daca toate aceste sfaturi sunt respectate, uneori se intampla ca masina de spalat sa aiba parte de unele defectiuni. Insa, pentru asta nu trebuie sa uitati ca noi va punem la dispozitie o echipa de profesionisti care poate rezolva orice problema. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, echipa noastra poate oferi reparatii masini de spalat, indiferent de model sau de anul de fabricatie.

Comments

  1. Nistor Simona Mihaela

    Am doar cuvinte de laudă: eficiență , rapiditate, profesionalism.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Apeleaza