web analytics

Nu mai mișcă masina de spalat. Nu face nimic, nu mai merge pur și simplu. Se aprind beculețele, dar când îi dai start programului de spălat nu pornește. Mașina de spălat are o problemă și nu îți dai seama care e. O scoți din priză, o bagi din nou, deschizi, închizi ușa cuvei. O împingi mai tare. Și dai iar start. Tot nimic. Ce poate avea oare? S-a ars motorul sau ce? Ai verificat tubul de evacuare? Înfundarea tubului de evacuare al mașinii de spălat este o problemă des întâlnită.

reparatii masina de spalat

Ai probleme cu masina de spalat?

Nimeni nu își dă seama care este problema din prima și oamenii tind să apeleze la servicii specializate pentru ajutor. Bineînțeles că poți apela la Master Service pentru asta. Dar o poți rezolva această situație și de acasă, singur. Primul pas este să scoți mașina de spălat din priză (nu râde, nu vrem să se întâmple alte incidente neplăcute). Și apoi golește cuva mașinii de spălat. Întoarce mașina cu „fundul în sus”,dar cu grijă.

Apoi demontează tubul de evacuare încet. Unele mașini de spălat au niște scuturi care trebuie desfăcute, depinde de model. Curăță tubul și montează-l la loc. Poți folosi și anumiți detergenți pentru curățarea țevilor, dar nu toate pot fi folosite. Apasă „Start” și gata. Ar trebui să funcționeze.

Tuburile de evacuare pot fi înfundate cu diferite materiale, mai ales cu monede mici sau păr. Și cu sârmă de la un sutien, dacă acesta nu a fost spălat într-un săculeț special. Sau o bretea. Și părul lăsat de animalele de companie se poate depune în tubul de evacuare și poate să îl blocheze.

Ai grija de masina de spalat!

Deci trebuie să ai o grijă specială de mașina ta de spălat dacă ai „o pufoșenie” acasă. Sau să îți cumperi o mașină cu funcție specială pentru îndepărtarea părului de animale. Știi cât de grea este viața dacă mașina de spălat se defectează. Așa că, dacă mașina ta de spălat tot nu spală haine sau ai orice altă probleme cu ea, apelează cu încredere la serviciile noastre.

Noi, la Master Service, service-ul de mașini de spălat numărul 1 din București, vom avea grijă de mașina ta de spălat, ca să funcționeze ca și atunci când ai cumpărat-o.

Cei peste 3000 de clienți satisfăcuți anual sunt dovada profesionalismului și înclinării noastre către nevoile tale. Rezolvăm toate problemele apărute la toate modelele de mașini de spălat.

Deci, fie că este vorba de un simplu furtun de evacuare ori că ai o altă problemă mai gravă (Doamne ferește!), apelează la noi. Dacă îți poți rezolva problema furtunului de acasă, singur, atunci jos pălaria! Dacă nu, noi suntem aici.

Nu vă complicați viața spălând hainele la mână. Pentru că, știți cum se zice, nu îți dai seama cât de mult ai nevoie de ceva decât atunci când nu o mai ai. Mai ales indispensabila mașina de spălat, căreia îi datorăm toate hainele curate pe care le avem pe noi. Pe curând!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090