web analytics

Programatorul unei mașini de spălat este una dintre cele mai importante piese pe care aceasta o are. Și dacă acela se defectează, mașina ta de spălat nu mai merge sau nu își completează programul de spălare. Îți sună cunoscut? Ai ajuns unde trebuie. Mașina de spălat se oprește brusc sau nu își mai duce la bun sfârșit treaba?

Există două probleme care pot face ca acest lucru să se întâmple: fie nu mai încălzește apa, fie ai nevoie de un condensator nou la programator. Prima variantă ar fi să verifici rezistența care încălzește apa, pentru că s-ar putea ca aceasta să fie arsă sau să nu mai funcționeze. A doua variantă ar fi să schimbi condesatorul de la placa de programare. În oricare dintre cazuri, noi suntem lângă tine.

service masini de spalat

Hai la Master Service!

Noi, aici la Master Service, venim la tine să vedem care e problema, dacă aceasta te depășește sau ai nevoie pur și simplu de o siguranță că mașina de spălat va funcționa după reparație. Noi venim la tine, constatăm care e problema și discutăm cu tine despre ea.

O luăm apoi la noi, dacă este cazul, și o tratăm pentru ca aceasta să își facă treaba la fel de bine ca înainte. Reparatii masini de spalat este ceea ce oferim, iar acestea sunt profesionale și de calitate

Master Service este un service care oferă reparatii masini de spalat la domiciliul tau. Fie că este vorba despre problemele tocmai discutate, fie că ai orice altă problemă, poți apela la noi cu încredere.

Suntem o echipă de oameni tineri, dar pregătiți, mereu gata să îți sară în ajutor. Te putem ajuta cu orice problamă pentru orice model de mașină de spălat. De aceea avem 3000 de clienți mulțumiți pe an.

reparatii de calitate

Reparatii masini de spalat în timp util

Punem mare accent pe nevoile clienților, de aceea timpul tău este una dintre prioritățile noastre. Rezolvăm problemele mașinii tale de spălat în cel mai scurt timp posibil.

Toate astea pentru ca tu să fii cât mai comfortabil și să nu fii nevoit să te apuci de spălat haine manual. Spălatul de haine este treaba mașinii, iar aceasta ar trebui să fie tratată cât mai bine când se „îmbolnăvește”.

Când mașina de spălat se strică, viața noastră  nu mai este la fel. De aceea, reparatii masini de spalat într-un timp scurt  este ceea ce oferim noi, aici la Master Service.

Noi, serviceul de reparatii masini de spalat numărul 1 din București suntem aici pentru tine și mașina ta de spălat. Dacă mașina nu mai funcționează, nu dispera, doar contactează-ne și vom veni cât mai repede la tine. Noi, Master Service, suntem doctorii mașinilor de spălat, inclusiv a mașinii tale.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090