Reparăm orice mașină de spălat, orice marcă!

Noi suntem nașii mașinilor de spălat – în sensul că oferim nu doar reparații mașini de spălat LG sau o anumită marcă, ci putem remedia defecțiuni mașini de spălat la toate mărcile disponibile pe piață. Orice brand de electrocasnic am întâlnit până acum, nu a stat în calea priceperii și profesionalismului nostru. Am reușit să facem fericiți în cei peste 10 ani de experiență pe această piață o mulțime de clienți, care la rândul lor ne-au recomandat și la alții.

reparatii masina de spalat bucuresti

Un deceniu de existență ne asigură succesul în București și Ilfov Noi – Master Service – suntem un service autorizat și specializat în acest sector de lucru și vă recomandăm cu drag serviciile noastre de calitate ce au făcut posibilă repararea a unui număr foarte mare de defecțiuni mașini de spălat din București și din toată zona Ilfov. Datorită unui deceniu de existentă și experiență în reparații mașini de spălat LG și alte mărci, suntem cunoscuți și apreciați pentru munca noastră. Mai mult decât atât, deținem un atelier dotat cu cele mai moderne norme, avem ustensile de lucru și aparatură nouă, toate aceste avantaje ajutându-ne foarte mult să oferim nu doar reparații mașini de spălat LG, ci și pentru toate mărcile existente pe piața din România.

Tot ce trebuie să faceți este să sunați la noi la service și să vă spuneți oful Fiecare client deține câte una sau două mașini de spălat de la branduri diferite, dar asta nu înseamnă că noi selectam doar anumite mărci pentru a lucra cu ele și a le oferi o garanție de până la 24 de luni. Nu, noi nu discriminăm în această categorie de lucru și oferim reparații mașini de spălat la orice aparat electrocasnic ne-ați semnala că are probleme. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la noi la service și să vă spuneți oful. Noi vom încerca să aflăm prin telefon care este defecțiunea sau eroarea mașinii de spălat și vă vom transmite cele mai bune sfaturi ca să o puneți pe picioare.

Însă, dacă acest lucru nu este posibil, vom veni la locația dumneavoastră în cel mai scurt timp(maxim 2 ore) și vom constata dacă aparatura are nevoie de reparații mașini de spălat la service sau dacă poate fi remediată pe loc de personalul nostru calificat. Sunați-ne și scăpați de acele defecțiuni mașini de spălat care vă țin pe loc!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090