web analytics

Service masini de spalat Ilfov si in localitatile din jur. Dispunem de tehnologia necesara efectuarii rapide de reparatii pentru toate marcile de masini de spalat existente. Master Service are peste 10 ani de experienta in acest domeniu al reparatiilor masinilor de spalat si un personal pe masura. Majoritatea angajatilor sunt cu noi de la inceputul activitatii avand o vasta experienta in acest domeniu.

Reparatii Service masini de spalat Ilfov

Oferim service reparatii masini de spalat Ilfov si in localitatile din jur pentru cele mai accesibile preturi de pe piata. Avem echipe pregatite sa intervina rapid, in interval de 30 minute – 3 ore de la apelul dumneavoastra. Desi sunte foarte raspanditi in Bucuresti ne putem deplasa rapid si gratuit in Ilfov pentru inspectarea si reparatia masinii de spalat.

Service masini de spalat in Ilfov cu autoritate si personalitate. Suntem singurul service dotat cu aparatura de ultima generatie ce transforma aceste reparatii ale masinilor de spalat intr-o joaca. Personalul compus din tehnicieni, mecanici si electronisti va stau la dispozitie si va ofera detalii complete cu privire la defectiunile de care sufera masina de spalat dar si pentru etapele reparatiei.

service masini de spalat ilfov

Deplasarea pana la domiciliul dumneavoastra este gratuita, la fel sunt si diagnosticarea si constatarea defectiunilor masinii de spalat dar si transportul masinii de spalat la service si inapoi la dumneavoastra.

Credeti ca asta-i tot ce va putem oferi? Master Service ofera garantie pana la 24 de luni pentru orice reparatie efectuata. Daca sunteti in cautarea unui service masini de spalat in Ilfov, ne puteti contacta si noi vom interveni imediat! Pentru ca avem o experienta de peste 10 ani si cunostintele noastre va pot ajuta pe voi sa aveti masinile de spalat la fel de bune ca si atunci cand le-ati cumparat.

Vrei un service masini de spalat Ilfov care stie sa repare?!

Noi suntem la dispozitia voastra!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Apel rapid 0768024090