Reparatii masini de spalat Sector 6.

Master Service este un atelier complet echipat cu aparatura de ultima generatie speciale pentru repararea tuturor defectiunilor masinilor de spalat, indiferent de marca sau versiune. Echipa noastra este compusa dintr-un personal numeros de tehnicieni si electronisti, mecanici cu peste 10 ani de experienta in aceste reparatii ale masinilor de spalat. Reparatii masini de spalat Sector 6 in mod rapid si eficient la cele mai accesibile preturi.

Service Sector 6

Detinem echipe pregatite pentru interventii rapide si pentru a efectua reparatii in Sector 6 din Bucuresti astfel ne putem deplasa rapid si gratuit in oricare din cartierele acestui sector, indiferent ca e Crângași, Ghencea, Giulești, Drumul Taberei, Militari. Service masini de spalat Sector 6 cu personal pregatit pentru a face fata tuturor defectiunilor ce pot afecta o masina de spalat.

masina de spalat miele

Detineti o masina de spalat si s-a defectat? Apelati-ne si ne vom deplasa la fata locului gratuit. Tot gratuit va oferim diagnosticarea si constatarea problemelor dar si transportul masinii de spalat la service pentru a fi reparata, dar si inapoi la dumneavoastra.

Reparatii eficiente in mod garantat indiferent de marca, fie ca este vorba de Siemens, Gorenje, Meister, Electrolux, Ignis, Iberna, Technolux, Ardo, Franke, Candy, Miele, Philco, Siltal, Smeg, Arctic, Indesit, Samsung, Ariston, Zanussi, LG, Beko, Bosch, Hoover, Daewoo, Candy,Whirlpool.

Va oferim seriozitate si servicii de calitate la preturi decente. Al nostru service de reparatii masini de spalat sector 6 este gata sa satisfaca orice cerinte. Orice cerinte indiferent de masina de spalat pe care o aveti.

 

Comments

  1. Petcu Elena

    Bună ziua

    Cat costa înlocuirea unei curele de centrifugare la o Arctic 1000A? Zona lujerului sector 6

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090