Trei semne ca masina de spalat este aproape de a se defecta

Trei semne ca masina de spalat este aproape de a se defecta. Masina de spalat a devenit in aceste timpuri de nelipsit din aproape orice gospodarie urbana si nu numai. Pe langa faptul ca ne usureaza destul de mult munca, ne elibereaza si o parte din putinul timp liber pe care il avem la dispozitie. Insa, asa cum bine stiti, masinile de spalat nu sunt nemuritoare. Chiar daca respectam cu sfintenie acele recomandari care sa prelungeasca viata masinilor de spalat, uneori se intampla ca acestea sa mai clacheze.

masina de spalat miele

 

Este important sa stim sa „citim” masina noastra de spalat, astfel incat sa ne dam seama cand aceasta este pe punctul de a avea nevoie de o reparatie. De multe ori, daca reusim sa identificam problemele din timp, reparatia devine mult mai usoara si mai putin costitoare. Echipa Master Service are in spate o experienta de peste zece ani in acest domeniu, cunoscand o multime de probleme care pot aparea odata cu trecerea timpului. Asa ca vrem sa va spunem astazi despre semnele pe care le ofera o masina de spalat inainte de a se defecta!

            Cum ne dam seama ca masina de spalat e aproape de a se defecta?

Unul dintre principalele semne pe care masina de spalat ni le ofera este atunci cand aceasta nu mai reuseste sa dizolve detergentul solid. Acest semnal ne poate duce cu gandul la doua probleme. Fie nu se mai poate ajunge la o temperatura optima pentru dizolvare, fie masina nu mai are capacitate de a trimite apa in compartimentul dedicat detergentului.

Un alt semn mai mult decat vizibil pe care masina ni-l da este atunci cand aceasta incepe sa se deplaseze de pe loc atunci cand este pusa in functiune. Uneori, piatra din interiorul masinii care permite centrifugarea ei nu mai este atat de bine centrat, fapt care este posibil din cauza slabirii bratelor de sustinere. Miscarea aceasta necontrolata a masinii trebuie sesizata imediat, deoarece va strica destul de repede masina. Singura varianta este de a apela la un service masini de spalat Bucuresti!

Nu in ultimul rand, trebuie sa ne alarmam atunci cand masina de spalat, sau orice alt aparat electrocasnic, incepe sa consume mai mult curent electric sau mai multa apa. Prin acest consum mai mare de resurse, masina de spalat ne arata ca a ajuns aproape la epuizare si ca nu mai poate face lucrurile ca inainte!

Atunci cand astfel de semnale apar, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa apelezi la un service masini de spalat. Echipa Master Service are o experienta de peste zece ani in acest domeniu, formandu-si un nume important pe piata. Asadar, nu trebuie sa va mai faceti niciun fel de griji in aceasta privinta, echipa noastra fiind gata sa repare orice masina de spalat in timp util.

Lasă un răspuns

Call Now ButtonApel rapid 0768024090