Trucuri ale masinii de spalat

Trucuri ale masinii de spalat. Nu este cazul sa iti spunem cum sa pui rufe la spalat sau la ce programe sa dai ca sa iti iasa ca noi, dupa curatare. Asta pentru ca probabil ai masina de spalat de ceva ani buni si ii cunosti mecanismele de spalare. Insa, noi, Master Service – cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti – avem cateva sfaturi si sugestii pentru tine.

trucuri ale masinii de spalat

Trucuri ale masinii de spalat

Stii unde se pune detergentul, balsamul de rufe si chiar solutia anti-calcar. Stii ce cantitate de rufe este adecvata modelului tau de masina de spalat si, de asemenea, stii si ca a o lasa sa se aeriseasca dupa ce a functionat un timp, este un lucru vital. Dar, alte lucruri legate de spalarea rufelor tale le faceai oare bine pana acum?

Daca esti cat de cat curios, ia vezi cateva trucuri ale masinii de spalat inteligente , care vor ajuta la curatarea la perfectie a hainelor si la intretinerea permanenta a aparaturii electrocasnice de spalat rufe:

1. Pune mai putine haine la spalat

Poate ca esti tentat sa incarci masina cu cat mai multe haine si lucruri de spalat, insa pana si textilele au nevoie de spatiu ca sa se curete asa cum trebuie. Asadar, seteaza nivelul de apa si timpul de uscare(daca este masina cu uscator), si daca cuva masinii de spalat si uscatorul incorporat au diferite capacitati, atunci pune un volum mai mic de haine pentru a fi curatate si uscate, dupa.

2. Foloseste si ciclul de pre-spalare

Aceasta setare a masinii de spalat rufe poate invarti deja rufele si, de asemenea, va si dispersa detergentul printre hainele tale, chiar inainte ca principalul ciclu de spalare sa porneasca. Asadar, nu va trebui sa pui de doua ori la spalat lucrurile care sunt mult mai murdare decat celelalte.

3. Curata masina de spalat

Pune ceva inalbitor in sertarul pentru detergent al masinii tale si da-i drumul la un program rapid de spalare(bineinteles fara haine in ea). In cazul noilor masini de spalat rufe, exista deja o setare de auto-spalare a masinii. Dupa ce ai facut asta cu aparatul tau electrocasnic si ai vazut ca este curat si miroase bine, scoate si sertarele si curate-le de reziduuri. Nu uita nici de stergerea pe exterior a masinii de spalat, indepartarea gunoaielor prinse in usa acesteia si de aerisirea aparaturii dupa toate aceste actiuni.

Speram ca aceste trucuri in folosirea masinii de spalat iti vor fi de ajutor, daca nu le cunosteai deja. Asa cum noi avem grija de proprietatea ta cand o aduci in service masini de spalat si ii “dregem” problemele, asa si tu trebuie sa ai grija de ea acasa la tine.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090