Vrei o masina de spalat la mana a doua?

Chiar daca a putea cumpara o masina de spalat noua(de fapt orice gen de aparatura) este o idee foarte buna de fiecare data, si ideea unei astfel de masina de spalat la mana a doua poate fi un lucru bun pentru tine. Poti gasi asa ceva pe diferite site-uri sau magazine online de ocazii. Insa, se poate sa dai de asemenea aparaturi electrocasnice si in magazinele fizice sau la un targ de vanzare cu produse la mana a doua.

masina de spalat la mana a doua

O masina de spalat second hand poate ca nu intrece in calitate si functii una nou-nouta, insa atunci cand ai un buget limitat sau te afli la inceput cu cheltuielile pentru amenajarea casei, poti miza si pe o asemenea varianta. Sa stii ca legat de o masina de spalat la mana a doua poti avea parte atat de avantaje, cat si de dezavantaje. Ti-o spunem noi, un service masini de spalat cu experienta pe piata din Bucuresti si Ilfov, pentru ca am vazut o multime de aparaturi la viata noastra si am solutionat tot felul de probleme si erori atat in cazul masinilor de spalat noi, cat si second hand.

Citeste si despre: Reparatii masini de spalat profesionale Bucuresti
Insa, ca sa ai parte de cea mai buna achizitie legata de o masina de spalat la mana a doua, iti recomandam sa ai in vedere urmatorii 5 factori:

1. Capacitatea. Acest lucru este esential atat in cazul masinilor second hand, cat si al masinilor noi, luate din magazin. Trebuie sa stii ca poti alege intre o capacitate mai mare sau mai mica a tamburului aparaturii. Asta este in functie de ce nevoi exista in gospodaria ta. Daca ai familie mare, atunci vei avea nevoie de o masina de spalat cu o capacitate mai mare. Plus ca vei putea spala mai multe rufe odata, ceea ce inseamna ca vei economisi apa si curent.

2. Marca. Unele marci de masini de spalat sunt mai bune decat altele. Cele de firma mare sunt mult mai rezistente in timp, asadar o solutie mai buna.

3. Anul fabricatiei. Eficienta unei masini de spalat scade in timp. Asadar, daca este cumparata acum mult timp si a iesit deja din garantie de cativa ani, nu are rost sa te bazezi pe ea.

4. Un service de incredere care sa poata interveni la nevoie. Aici noi strigam prezent. Master Service – cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti si Ilfov are in gama de servicii o multime de tipuri de reparatii, eficienta, rapiditate si garantia lucrarii. Mai mult de atat, reparam zeci de marci de masini de spalat, asa ca fii sigur ca alegerea ta va fi una ce isi va gasi solutionare la un moment dat.

5. Tipul incarcarii rufelor in masina de spalat. Poti opta pentru un aparat cu incarcare frontala daca ai mai putine rufe de spalat sau pentru unul cu incarcare verticala datorita eficientei mai ridicate, a reparatiilor care sunt mai simplu de executat si a pretului mult mai mic.

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090