Aveti nevoie de o reparatie masina de spalat, la o masina defecta? Atentie! Stim ce inseamna sa viata de zi cu zi atunci cand masina de spalat prezinta defectiuni. Stim ca-i un chin sa incercati sa spalati rufele la vecini sau la o spalatorie din oras. Stim de asemenea ca-i foarte greu sa spalati de mana o parte din hainele care s-au strans in cosul de rufe.

Reparatie masina de spalat?!

Nu va mai chinuiti cu masina de spalat defecta! Printr-o simpla cautare pe Google puteti gasi un service pentru masinile de spalat si puteti chema tehnicienii care va pot ajuta in mod rapid si eficient. Reparati-va masina de spalat cu profesionisti, cu oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Noi, Master Service, lucram in tot orasul Bucuresti, lucram si in Ilfov si ne putem deplasa rapid, in maxim o ora, la domiciliul dumneavoastra.

Deplasarea pana la dumneavoastra va fi gratuita! Deci, ce aveti de pierdut? Pe langa deplasare, tot gratuit oferim diagnosticarea masinii de spalat si constatarea defectiunilor! Credeti ca asta-i tot ce putem oferi gratuit? Atentie! Tot gratuit oferim transportul masinii de spalat pana la service si inapoi la dumneavoastra! Tot ceea ce trebuie sa platiti sunt manopera si eventualele piese schimbate!

reparatie masina de spalat

Master Service vine cu cea mai complexa si de durata reparatie masina de spalat

Master Service este un atelier super-dotat cu aparatura si scule de ultima generatie, un service echipat modern demn de standardele UE. Avem un stoc complet de piese originale pentru orice marca de masina de spalat!

Detineti o masina de spalat din marca Miele, Arctic, Samsung, Siemens, Whirlpool, Beko, Bosch sau altele? Nicio problema! Noi putem repara orice masina de spalat! Pentru noi nu exista mistere in ceea ce priveste defectiunile masinilor de spalat! Prin angajatii nostri profesionisti, personal cu o experienta vasta in domeniu, putem garanta reparatia oricarei masini de spalat!

Nu stati pe ganduri! Nu lasati masina de spalat defecta si contactati-ne! Pentru fiecare reparatie va oferim garantie intre 6 si 24 de luni. Master Service este raspandit in tot orasul Bucuresti, astfel, deplasarea va fi rapida!

Lasă un răspuns

Ai nevoie de ajutor?
Call Now ButtonApel rapid 0768024090